+ Ajánló

A Dub Fx azt üzente EFOTT kapcsán…

effot fesztivál

Imádok Magyarországra járni, szeretem belevetni magam a magyar életstílusba, rajongok azért a kultúráért és az ottani közönségért.

Dub Fx üzent is az efottozóknak, akik zseniális koncertre számíthatnak.
Hangjával és néhány elektromos eszközzel menővé tette az utcazenélést, pár év alatt meghódította egész Európát. Az ausztrál zenész az EFOTT-ra készülve üzent hazai rajongóinak.

Emlékeimben az EFOTT egy igen jól szervezett fesztiválként él, a 2012-es velencei buli nagyon klassz volt. Örülök, hogy ismét visszatérhetek oda!- számol be a neon.hu.
Ezúttal a Velencei-tó partján két olyan barátommal lépek majd színpadra, akikkel 12 éve együtt jammelünk, és igazi örömzenélésre készülünk! Gyertek el, találkozzunk ott, én már alig várom!

Imádok Magyarországra járni, szeretem belevetni magam a magyar életstílusba, rajongok azért a kultúráért és az ottani közönségért. Az emberek nagyszerűek ott! Soha nem zenéltem még az utcán annyi ember előtt, mint például tavaly nyáron az Erzsébet téren. Azóta hivatalosan is Budapest a kedvenc városom, ha utcazenélésről van szó!

A 32 éves Benjamin Stanford az ausztráliai Melbourne-ben született, és mára világszerte ismert utcai előadóvá vált. Szájdobolással, dub és dubstep, reggae, hiphop, drum and bass, és popzenei műfajokkal egyaránt dolgozik, gazdag hangzású számait élő hangminták, effekt pedál és saját torka segítségével állítja össze.
Dub Fx július 17-én lép majd az EFOTT színpadára. A fellépők között szerepel: Majka & Curtis, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a The Carbonfools, Borgore és Szabó Balázs Bandája. EFOTT – Július 14-19. között, a Velencei-tónál, negyvenedjére is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top