+ Film

Mint ágtól a levél: Ben Affleck és Jennifer Garner

benn afflek jennifer garden

A tizedik házassági évfordulójukon jelentette be Ben Affleck és Jennifer Garner, hogy három közös gyerek után elválnak.

A tizedik házassági évfordulójukon jelentette be Ben Affleck és Jennifer Garner, hogy három közös gyerek után elválnak.

Az amerikai színész házaspár „hosszas mérlegelés után” hozta meg a döntést, hangsúlyozva, hogy gyerekeik érdekében továbbra is baráti viszonyban szeretnének maradni,-írja a dehir.hu

A 43 éves színésznőnek és kétszeres Oscar-díjas 42 éves férjének, aki színészként, forgatókönyvíróként, rendezőként és producerént is tevékenykedik, két lánya és egy fia van, Violet kilenc-, Seraphina hat-, Samuel pedig hároméves. A párnak hétfőn volt a tizedik házassági évfordulója, a válásukról szóló közleményt egy napra rá adták ki, a világsajtóban azonban már hetek óta keringtek hírek arról, hogy kapcsolatuk válságba jutott.
A Good Will Hunting és az Argo-akció című filmjei révén kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck továbbra is a család Los Angeles-i birtokán, de külön házban fog élni, és feleségével közösen fogja nevelni a gyerekeket – közölte a házaspárhoz közeli forrás, hozzátéve, hogy a színész és neje mediátor segítségét veszi igénybe annak érdekében, hogy a válás békés legyen.Jennifer Garnernek ez volt a második házassága, korábban Scott Foley színész felesége volt. Ben Affleck Jennifer Lopezzel élt együtt hosszabb ideig, s bár eljegyezték egymást, az esküvőre már nem került sor.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top