Hírforrás

Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly színművész

rékasi károly

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy motor és egy kocsi ütközött össze a XXII. kerületi Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden háromnegyed 1 körül, egyelőre ismeretlen körülmények között.

Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly színművész, akit kórházban ápolnak, állapotáról a vizsgálatok lezárásáig a család kérésére nem adnak információt – közölte Böjte Piros, a Barátok közt című televíziós sorozat sajtósa kedden az MTI-vel.
Sajtóhírek szerint a színművész kedden kora délután Budapest XXII. kerületében szenvedett balesetet, motorja egy autóval ütközött össze. Több portál beszámolója szerint Rékasi Károly állapota súlyos, a Barátok közt című sorozattal ismertté vált színészt lélegeztető gépre kellett kapcsolni.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy motor és egy kocsi ütközött össze a XXII. kerületi Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden háromnegyed 1 körül, egyelőre ismeretlen körülmények között. A kétkerekű vezetője sérült meg a karambolban, a baleset körülményeit vizsgálják.

A most 52 éves Rékasi Károly 1986-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. Tagja volt a Madách Színház, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, a József Attila Színház, valamint 1992-től 2000-ig a Nemzeti Színház társulatának, 2000 óta szabadfoglalkozású. Számos filmben játszott, köztük a Pizzásban (2001). 1998 óta állandó szereplője a Barátok közt című népszerű tévésorozatnak, amelyben Bartha Zsoltot alakítja.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top