+ Tudomány

Tudod-e, hogy mennyi idős vagy?

idő

Az időd és így az életed nem független tőled! Nem úgy telik, hogy nincs semmi közöd hozzá. Az időd, az maga a kapcsolatod a kvantumtérrel. Kiss J. Zoltán független kvantumkutató jegyzete.

Írta: Kiss J. Zoltán

Az első mondás: Lazíts és aktívan, éberen is pihenj, mert akkor kerülöd el legjobban a megpróbáltatásokat. (A jó munka általában nem is megpróbáltatás.)

Második mondás: Kerüld a konfliktusokat, mert azok felemésztenek. Az elemi folyamatok konfliktusa mindig az intenzitás növekedésének igényével jár. A forralás például egy konfliktus, és forraláskor a víz vagy buzog, vagy elpárolog.

Harmadik mondás: A vízpart, a homok, a hegy, a gyógyvíz regenerál, mert energia többlete van, amit odaad, mert minden vágya az, hogy segítsen – az elemi világ önzetlen és jó szándékú.

Negyedik mondás: Művelj földet! A földi gravitáció kvantumhatása feltölt, de ahhoz valójában érintkezned kell a föld felszínnel, bárhol is vagy. Az érintkezés legjobb módja a földművelés. Elég az is, ha csak virágos kerted van.

És itt biztosan nincs vége a mondásoknak, de részemről ezek a legfontosabbak.
A családom azon mosolyog, hogy pont én mondok olyanokat, hogy lassulj le és lazíts. De hát ez jön ki hétköznapi nyelvre lefordítva a kutatási eredményeimből. És tulajdonképpen – hála a Librariusnak – öröm közreadni, mert úgy tapasztalom, hogy az élet ezeket maga is igazolja.

Az időd és így az életed nem független tőled! Nem úgy telik, hogy nincs semmi közöd hozzá.

Éppen ellenkezőleg, úgy telik, ahogyan azt te magad előidézed!

Az időd, az maga a kapcsolatod a kvantumtérrel.

Itt kell egy kis kitérő. (Ha nem akarod, ne olvasd, de rövid magyarázat, mint bizonyíték, kell.)

Van egy belső időszámításunk, aminek alapja a testi elemi folyamat felépítményünk. Ha azt vesszük, hogy a földi létünk téridejének elemi kvantum-kommunikációs sebessége hat számjegyű, és a bennünket felépítő elemi folyamatok kvantum sebességének különbsége ehhez képest ugyan nagyon kicsi, de mégis eltérő, és mi valamennyien, ha kicsi eltéréssel is, de különböző elemi felépítményűek vagyunk, akkor ebből az következik, hogy testi kvantum-kommunikációnk egyedi és különböző intenzitású.

Vagyis mi valamennyien egy-egy téridő vagyunk.

Az életünk pedig egy esemény, egy folyamat. A kvantumtér pedig itt van és abban kvantum impulzusunkkal nemcsak örök időre megmaradóan hagyunk nyomot, hanem elemi folyamat működésünkkel (vagyis életünkkel) kvantumfizikai értelemben folyamatosan kommunikálunk is.

Erre a kvantumkommunikációra most legyen elég bizonyíték az aura.

Az aurád pedig akkor fényes és kiterjedt, ha nem nyom el a külső kvantumtér intenzitása. Ez a külső kvantum tér ma már a mindennapi infrastruktúránk kvantum jeleivel van telítve vagy éppenséggel már túl is telített. Vannak szerencsések, akik belső kvantum kommunikációs sebessége még így is magasabb. De a túltelítettség szinte megállíthatatlan. És az aura így beszürkülhet és beszűkülhet.

Tulajdonképpen a belső időnk múlását az határozza meg, hogy hogyan vagyunk képesek, vagy hogyan tudjuk kezelni ezt a kapcsolatot a külső kvantumtérrel. Ha a létezéshez szükséges elemi működésed nagy intenzitású, akkor kevés belső időt kell, hogy használj az egyébként mindannyiunk számára azonos intenzitású földi téridőben, vagyis kvázi lassabban öregszel. Minél kisebb azonban ez az intenzitás hajtóerő, annál több belső időt kell az elemi folyamataidra elköltened, kvázi gyorsabban öregszel.

A működő intenzitás hajtóerőd két tényező függvénye: a kommunikációs sebességedé és az akaratodé.

A kvantum kommunikációs sebességed az adottságod.

Az akarat pedig akarat. (Az elemi világban az „akarat” bele van kódolva az elemi folyamatba. Az elemi folyamatok azért különbözőek, mert a kvantumsebesség is és az intenzitás is az adott elemi folyamatra meghatározott értékek.)

Az elemi folyamataid bárminemű plusz igénybe vétele gyorsítja a belső idő felhasználásodat. Az igénybevétel elmúlik, és úgy érezzük, minden rendben van, de a veszteség soha vissza nem tér, mert a folyamatciklusok ugyan ismétlődnek, de mindig egy kisebb és egyre csökkenő energiaszinten.

A külső kvantumtér pedig nagy úr. Az egyre növekvő külső intenzitás ellenében, egyre nagyobb intenzitás felhasználásra van szükségünk. Tartalékaink így gyorsabban fogynak. És akkor most folytasd ismét az elejétől…

Mert én tulajdonképpen azt kerestem, mi az idő definíciója. És arra döbbenek rá, hogy az idő, mint olyan, attól függ, hogy milyen az esemény kapcsolata a kvantumtérrel. Ami így együtt adja a téridőt. A plazma esetében ez végtelen nagy intenzitású, vagyis az ő téridejében ez csak egy „szempillantás”, a hidrogén-folyamat esetében pedig végtelen kis intenzitású, vagyis az maga az „örökkévalóság”. És itt vagyunk mi a kettő között. A kérdés azonban nem az, hogy plazma akarok-e lenni vagy hidrogén-folyamat, hanem az, hogy akár plazmaként akár hidrogén-folyamatként teljes értékű akarok-e lenni?

6 hozzászólás

6 Comments

 1. namda szerint:

  Aura? Művelj földet? A vízpart, a homok, a hegy, a gyógyvíz regenerál, mert energia többlete van, amit odaad, mert minden vágya az, hogy segítsen?
  Független kvantumkutató?

  Agyalágyultak.

 2. Zoltan J Kiss szerint:

  Kedves Namda,
  Természetesen nem mondom hogy örülök a bejegyzésének, de feltételezem, hogy mindezt nem azért teszi mert bántani akar, hanem azért, mert nem látja az állításaim bizonyítékait.
  Ezt ugyan nem tudom egy rövid kommentben kezelni, de azért a legegyszerűbb módon azért megpróbálom.
  A periódusos rendszerben 8 olyan elemi folyamat van, amelyek proton folyamat intenzitása nagyobb mint a neutron folyamaté. Ezt hagyományos módon egyszerűen úgy ellenőrizheti, hogy az atom tömegből kivonja a protonok számát. Ha a maradék több – és az említett 8 elemi folyamaton kívül minden elemi folyamatnál több – akkor az elemi folyamat direkt folyamata nagyobb neutron folyamat intenzitású. Ez egyben azt jelenti, hogy az elemi folyamatok döntő többségének direkt elemi folyamata nem rendelkezik „felesleges” elektron folyamat energia többlettel. Ezzel szemben a jelzett nyolc elemi folyamatban ez a direkt elektron folyamat többlet rendelkezésre áll. És ezek az elemi folyamatok a következők: Hidrogén, Hélium, Nitrogén, Oxigén, Szén, Szilícium, Kén, Kalcium.
  Az elemi világ egyensúlyra törekszik minden körülmények között. Ezért található a természetben annyi szilikát, oxid, nitrát, szén, vagy kalcium kompozíció. Vagyis, ha Ön ezen 8 elemi folyamat közelébe kerül, akkor bizton számíthat arra hogy testének elemi folyamatai ezekkel az elemi folyamatokkal elemi kvantum szinten kommunikálni fognak. És ennek jótékony hatása lesz.
  Ezen 8 elemi folyamatnak azért „minden vágya hogy segíthessen”, mert csakis így valósíthatja meg az egyensúly orientált működését. De azt elismerem, hogy ez a megfogalmazás talán túl költői. De legalább felhívja a figyelmet.
  Nézze meg, a homokban annyi belső energia van, hogy nem is tud maga „összeállni”. Az energia többlet belsö konfliktusa gyakorlatilag szétporlasztja.
  A hegy esetében a hegy belseje adja az intenzitást és az energia többletet, mert a gravitáció kvantum hatásának intenzitása a hegy alap felületén és az oldalfelületén keresztül különböző.
  A gravitációnak anti-elektron folyamat kvantum hatása (is) van. Ez ugyanolyan jótékony hatású mint az elektron folyamat többlet a fenti nyolc elem esetében. És ez azoknak az elemi folyamatoknak az „érdeme”, amelyek a 8-on kívül neutron folyamat intenzívek. Ez a jótékony anti-elektron folyamat blue shift hatás akkor hatványozódik, ha megmozgatjuk a föld felszínét.
  Remélem tudtam segíteni.
  Üdvözlettel
  Zoltán J Kiss
  független kvantum energia kutató

 3. Zoltan J Kiss szerint:

  Hivatkozva a fenti leírásra természetesen nem a protonok számát a hanem az elemi folyamat protonjainak össztömegét (proton szám szorozva a proton tömeggel) szükséges kivonni.

 4. namda szerint:

  Kedves Zoltan,
  nagyon Sokal-ize van a dolognak, bar attol felek, hogy az on cikke/munkassaga nem viccnek indult.

  http://www.metazin.hu/index.php/item/2905-gondolatok-az-elefantcsont-toronyban

 5. Zoltan J Kiss szerint:

  Kedves Namda,
  Köszönöm szellemes válaszát, de ezzel nem jut közelebb az idő definíciójához.
  Maximális tisztelője vagyok a hivatalos tudománynak, de az megfelelő válasz nélkül lép át sok fontos dolgon. Átlép például azon, hogy miért különbözik a Hidrogén folyamat és a többi elemi folyamat felépítménye? Átlép például azon, hogy mi valójában az energia kvantum? Átlép azon például, hogy mi a vákuum? A legszebb példám az a „foton sebessége vákuumban”. Ugye a vákuum az nem a körbezárt semmi? Miért gondoljuk azt hivatalos tudományként, hogy a földi kvantum kommunikációs sebesség, amit fénysebességnek hívunk, az a sebességek vákuumban mért netovábbja? A Newtoni és az Einsteini képleteket is használhatja, de meg tudja magyarázni a gyermekének hogy miért gyorsul egyformán a vasgolyó és a műanyag golyó? Mire a válaszadásokból felocsúdna, már Sokal példájánál jár.
  És ha ellentmond a hivatalos álláspontnak, vagy megalapozottan hivatkozik az utcán szembejövő fizikára, akkor olyan általánosságokban megfogalmazott véleményt kap, mint amit Öntől mindkétszer volt szerencsém. De ez nem zavar, sőt még hálás is vagyok érte, mert ezt mind leírhattam. És ez tényleg nem vicc.
  Ha érdekli kutatásom matematikai és fizikai háttere, akkor szivesen küldök a most megjelenő „The Quantum Impulse and the Space-Time Matrix” című ötödik könyvemből.
  Maradok baráti üdvözlettel
  Zoltán

 6. Zoltan J Kiss szerint:

  Hivatkozással a fenti golyó gyorsulásra, természetesen szabadesésben.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top