+ Film

Összekaszabolták az üvegszilánkok a színészt

shia labeouf

Nem volt szerencséje Shia Labeouf színésznek, amikor az Amerikai méz (American Honey) forgatásán át akart repülni egy ablaküvegen.

Nem volt szerencséje Shia Labeouf színésznek, amikor az Amerikai méz (American Honey) forgatásán át akart repülni egy ablaküvegen – írja a tmz.com.

Ezek szerint ezúttal nem cukorüveget használtak a forgatáson, ami megtévesztésig hasonlóan törik, mint az üveg, de nem okoz komolyabb sérüléseket a színészeknek és kaszkadőröknek. De az a színész, aki „komolyan” veszi a munkáját, bevállalja az ablaküveget is, dupla vagy semmi, ezúttal semmi, de a produkció számára mégiscsak hírérték.

Shia Labeouf azóta egyben van, bár szemtanúk szerint a kórházba vezető úton elég csúnyán nézett ki.

Hogy mi is az a cukorüveg? A cukorüveg egy törékeny és átlátszó filmes kellék, amellyel a valódi üveget helyettesítik a filmiparban. Használata jóval kevésbé valószínű, hogy sérüléseket okoz a színészek, illetve kaszkadőrök számára, mintha valódi üveget használnának a jelenetek felvételekor. A cukorüveget a cukorszobrászatban is előszeretettel használják. Mivel a cukorüveg természeténél fogva igencsak nedvszívó tulajdonsággal bír, ezért elkészítését követően rövid időn belül fel kell használni, még mielőtt elvesztené törékeny és átlátszó mivoltát. A cukorüveget vízben oldódó cukorból gyártják úgy, hogy addig melegítik, míg kellőképpen törhetővé és szilárddá nem válik, megközelítőleg 150 °C-on

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top