+ Film

Tom Hanks 3 órás előadása lenyűgözte a magyar közönséget

tom hanks

A hollywoodi sztároktól megszoktuk a süketelős nyilatkozatokat, de ezúttal Tom Hanks komolyan vette a feladatát, és színészmestersége legjobb oldalát hozta: játszott és lenyűgözött.

A hollywoodi sztároktól megszoktuk a süketelős nyilatkozatokat, de ezúttal Tom Hanks komolyan vette a feladatát, és színészmestersége legjobb oldalát hozta: játszott és lenyűgözött.

 

Tom Hanks (aki az Inferno című filmet forgatja a fővárosban) a Filmalap meghívására lépett fel a Thália Színházban, ahol legutóbb Ridley Scott tartott mesterkurzust. A mostani beszélgetés talán legizgalmasabb része az volt, amikor Tom Hanks arról beszélt, hogyan válik egy szerep egyedivé, mi az a három alapelv, amely számára nélkülözhetetlen a színészmesterséghez. Az eseményről a blikk.hu is tudósított:

Amikor tinédzserként érdeklődni kezdtem a színészet iránt, el sem tudtam képzelni, hogy egyszer majd világhírű leszek. Kezdő színészként pedig képtelen voltam bármire is nemet mondani. Mindent elvállaltam! Aztán jött egy fordulópont, és azóta azok is jelentős döntéssé változtak, amikor valamire nemet mondtam – mesélte, majd alapelveit sorolta. – Egy színész számára három dolog mindennél fontosabb: a pontosság, a szövegtudás és az eredetiség, azaz hogy minden szereppel kapcsolatban legyen egy gondolata, amit csak ő tehet hozzá, és amitől megismételhetetlenné válik az átváltozása – mondta, és ahogy arra számítani lehetett, két Oscar-díjas főszerepe, a Philadelphia (1993) és a Forrest Gump (1994) készítésének szakmai titkairól is beszélt, majd magyarországi élményeire is kitért.

Ha további részletekre is kíváncsi vagy, olvasd el a blikk.hu oldalán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top