+ Film

Óriási kasszasiker az új Jurassic World!

jurassic world

A dinoszauruszok mellett a jegybevétel is óriási méreteket öltött a Jurassic World című film bemutató hétvégéjén

Ki ne emlékezne arra a romantikus pillanatra, amikor a Jurassic Park című filmben, a menekülő gonosz tudós összetalálkozik az erdőben egy kicsi, aranyos dínóval, aki gügyögő hangon próbál kommunikálni?

A dinoszauruszok mellett a jegybevétel is óriási méreteket öltött a Jurassic World című film bemutató hétvégéjén, – írja az investor.hu.

A film az 1993-as kasszasiker, a Jurassic Park folytatása, ám a második részt nem Steven Spielberg rendezte. Mindez nem kedvetlenítette el a nézőket, ugyanis a film az Egyesült Államokban 200 millió dolláros bevételt generált, míg a világ többi részén több, mint 300 millió dollár értékben váltottak jegyet a mozirajongók.

Ennek köszönhetően a Jurassic World történelmet írt, hiszen a 150 millió dolláros gyártási költségekhez képest az első hétvégén több, mint 500 millió dollár bevételt generált – írja reggeli hírlevelében az Equilor.

A filmet a Legendary Pictures mellett a Comcast csoporthoz tartozó Universal jegyzi, ez utóbbi társaság részvényei a New York-i tőzsdén forognak és a hazai befektetők számára is elérhetők.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top