Hírforrás

Frappáns válasz született a béna rendőrségi videókra

Nehéz kiverni a fejünkből a Baranya megyei rendőrség nagy vihart kavaró videóit, melyben a nőkre terelik az erőszakos cselekedetek felelősségét. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség videópályázatára egy kifejezetten szellemes válasz érkezett a rendőrségi videókra.

Még egy napig lehet szavazni a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség Egyenlő-e a Nő c. pályázatára beérkezett videókra, és szerintünk egy videónak mindenképp díjat kell nyernie.

Klopfstein László Bálint egy perces, Tényleg a nők felelőssége? c. kisfilmjében egy buliba készülődő lányt láthatunk, aki elég rendhagyó módon csinosítja ki magát. Külön poén a Gina-detektor bekészítése, de akad még vicces momentum ezen kívül is a videóban. A kisfilm a korábbi Tehetsz róla!-kampányfilm ellentmondásosságára hívja fel a figyelmet

A pályázóknak a nők és férfiak egyenlősége témában kellett hatásos kisfilmet készíteniük. A kiírásra 28 pályamű érkezett, amelyek itt tekinthetők meg. A pályaművek közül kettőt tüntetnek ki a 2015. évi Hüpátia Videó Díjjal: egyet a zsűri, egyet pedig a közönség véleménye alapján. A közönségdíjat annak a kisfilmnek a készítője nyeri el, amely a legtöbb lájkot kapja.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top