+ Film

Ki lopta el A szürke ötven árnyalata új kötetének egy példányát?

a szürke ötven árnyalata

A bejelentés szerint a kenti rendőrség indított nyomozást az eltűnt E.L. James-regény ügyében. A kiadó ennél többet nem kívánt elárulni.

Egy héttel a megjelenés előtt ellopták A szürke ötven árnyalata-sorozat új kötetének egy példányát – közölte a Penguin Random House kiadó.

A bejelentés szerint a kenti rendőrség indított nyomozást az eltűnt E.L. James-regény ügyében. A kiadó ennél többet nem kívánt elárulni, hogy ne akadályozza a hatóságok munkáját.

A szürke ötven árnyalata-trilógia több mint 125 millió példányban kelt el, és az erotikus regény nyomán készült első filmet is bemutatták már a mozikban. A bestsellerből forgatott produkcióra világszerte 500 millió dollárért váltottak jegyet a nézők.

A trilógia Christian Grey ifjú milliárdos és az egyetemi hallgató, Anastasia Steele szenvedélyes szerelmi kapcsolatát mutatta be. A Grey című negyedik kötet a férfi szempontjából meséli el a történetet.

A Penguin Randomnál június 18-án – a fiktív hős, Christian Grey születésnapjára időzítve – jelenik meg a regény.

A könyvkalózkodás komoly fejfájást okoz a bestsellerek kiadóinak. 2005-ben a Harry Potter és a félvér herceg néhány példányát lopták el megjelenés előtt egy London környéki raktárból, és a tolvajok bulvárlapoknak próbálták eladni a könyveket.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top