+ Média

Anarchia Angliában: punkos bankkártyákat dobnak piacra

Sex Pistols

A Sex Pistols egy csomó mindenben gyökeresen megváltoztatta a gondolkodásunkat, pontosan úgy, ahogy most mi is felrázzuk a brit bankrendszert – nyilatkozta Michael Greene, a Virgin kártyákért felelős igazgatója.

A Sex Pistols nevű brit punkzenekar logojával ellátott bankkártyákat dobnak piacra az Egyesült Királyságban – számolt be a The Guardian.

Nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy röhögjünk, de inkább csak kuncogunk magunkban a punk bankkártyán, amivel előálltak a britek, pontosabban a Virgin Money pénzügyi szolgáltató cég:

Itt az idő, hogy egy kis lázadást csempéssz a zsebedbe

– írják sajtóanyagukban, hozzáfűzve, hogy háromféle kártyából lehet választani a Never Mind The Bollocks…, – kétféle típusból, köztük a cenzúrázatlan változatot is! – és az Anarchy In The UK kislemez borítóváltozataiból.

A vállalatot Richard Branson üzletember alapította húsz évvel ezelőtt, a Virgin Records lemezkiadó egykori nagykutyája, aki magához édesgette a Sex Pistolst még 1977-ben. Akkoriban nagyot kaszált a lázadó punkok lemezeivel, gondolta, most miért ne húzzon le egy ezredik bőrt a mára kissé elhízott, vajreklámban is szereplő punkokról – Johnny Rotten, az énekes tündökölt az ominózus reklámban.

A Sex Pistols egy csomó mindenben gyökeresen megváltoztatta a gondolkodásunkat, pontosan úgy, ahogy most mi is felrázzuk a brit bankrendszert

– nyilatkozta Michael Greene, a Virgin kártyákért felelős igazgatója.

Az öreg punkok ugyan nem állnak össze újra, ellenben megjelentetnek egy tizedik albumot is augusztus 21-én What The World Needs Now… címmel, ami kábé annyit tesz magyarul, mire van most szüksége a világnak.

Hát, biztosan nem Sex Pistols borítókba csomagolt bankkártyákra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top