+ Szexturista

A jó katolikusok úgy párzanak, mint a nyulak?

nyulak

A mezei nyulak tavasszal meghatározott helyeken gyülekeznek. A hímek itt fel-alá kergetik a nőstényeket, néha akár nyolcan is vad hajszában száguldoznak egymás után – Szexturista 30.

Sexturista 30. – Basznak mint a nyulak

Általában azt hiszik, hogy jó katolikusként úgy kell viselkednünk, mint a nyulaknak. Ezzel a kijelentésével Ferenc pápa magára haragította a nyúltenyésztők tanácsát. Szerintük a házinyulaknak valójában visszafogott szexuális életük van, inkább a vadnyulak párosodnak sokat. Ugyanis a mezei nyulak tavasszal meghatározott helyeken gyülekeznek. A hímek itt fel-alá kergetik a nőstényeket, néha akár nyolcan is vad hajszában száguldoznak egymás után, keresztül a szántóföldön. Az egymást üldöző nyulak se látnak, se hallanak. Úgy látszik, ez a hír elkerülte az állandóan a neten lógó dubaji Ámítástechnikus figyelmét. Kár, mert ha nem molesztálja a nyulakat, talán nem hagyom faképnél a Buddha Hotel bejáratánál. Ott ért véget a monológja, melyben kifejtette, a szexhez nem kell ész, hiszen az afrikaiak is basznak, mint a nyulak.

Esetleg próbálkoztam volna vele, (ha másért nem, hogy közelről szemügyre vegyem a frissen megnyílt Buddha szobáit), ha nem cibál be kérdés nélkül a szálloda melletti első, magát magyarosnak hirdető étterembe. Ahol vacsoraidőben rajtunk kívül senki sem ült, és rendeléskor megkérdezték, akarunk-e majd desszertet. Mivel az Ámítástechnikus gondolkodás nélkül nemmel válaszolt, az ételek elfogyasztása után nem kapott már édességet.

Talán felmentem volna vele meginni egy italt, ha vacsora közben nem szórakoztat véget nem érő sztorikkal az arabok lustaságáról, civilizálatlanságáról és butaságáról. Annak tudatában, hogy a gyermekem félig arab.

Adtam volna neki egy esélyt, ha nem sétáltat végig nyolc centis sarkú körömcipőben a szemerkélő esőben, esernyő nélkül, kétszer fel s alá a Váci utcában, desszert után kutatva. Persze fél tizenkettőkor már csak a bárok voltak nyitva, ahol nem igazán tartanak effélét.

Mivel az Ámítástechnikus jóképű keverék fiú, olasz mamával, görög papával, görögösen magas termettel, és olaszosan bájos vonásokkal, szívesen megnéztem volna ruha nélkül. De a két kör alatt kifejtette, hogy Dubajban nem talál normális, földön járó lányokat, mindet csak a külsőségek érdeklik, aranyásók, és nem hajlandók dolgozni, azt szeretnék, a férjük tartsa el őket. Mikor elmeséltem, hogy a cég, ahol ügyvezetősködöm, a tulajdonom is, látványosan zavarba jött, és húsz percen keresztül mesélt az általa forgalmazott SIM-kártyák előnyeiről, meg arról, mennyit lehet keresni a forgalmazásukkal. Pedig többször finoman megjegyeztem, nincs időm és több energiám más üzletre, a meglevő tökéletesen lefoglal.

Az agy a legfontosabb nemi szerv. A jó szex az agyban kezdődik. Ötletek, szerepjátékok nélkül az egész csupán fitnesz, ahhoz nincs szükségem partnerre, lemegyek a szalonba és rázatom a seggem a gépen. A szép testek látványa sem vonz már, több izmos feneket láttam, mint egy vécédeszka. Agyafúrt, varázslatos elmét keveset. Ezért puszi és ölelés nélkül elbúcsúztam az Ámítástechnikustól, és az elfogyasztott nagy pohár vörös bor ellenére hazavezettem. Soha többé nem találkozom senkivel Pesten. Értem áldozatot kell hozni.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Fém Tavasz szerint:

    „De a két kör alatt kifejtette, hogy Dubajban nem talál normális, földön járó lányokat, mindet csak a külsőségek érdeklik, aranyásók, és nem hajlandók dolgozni, azt szeretnék, a férjük tartsa el őket.”

    Ez nem csak Dubajban van így, hanem kishazánkban. Szóval ebben vastagon igaza volt, tőle függetlenül ugyanezt tapasztalom.
    Az meg külön szánalmas, hogy a média meg a Lézerjanika-félék ezt propagálják…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top