+ Szexturista

A jó katolikusok úgy párzanak, mint a nyulak?

nyulak

A mezei nyulak tavasszal meghatározott helyeken gyülekeznek. A hímek itt fel-alá kergetik a nőstényeket, néha akár nyolcan is vad hajszában száguldoznak egymás után – Szexturista 30.

Sexturista 30. – Basznak mint a nyulak

Általában azt hiszik, hogy jó katolikusként úgy kell viselkednünk, mint a nyulaknak. Ezzel a kijelentésével Ferenc pápa magára haragította a nyúltenyésztők tanácsát. Szerintük a házinyulaknak valójában visszafogott szexuális életük van, inkább a vadnyulak párosodnak sokat. Ugyanis a mezei nyulak tavasszal meghatározott helyeken gyülekeznek. A hímek itt fel-alá kergetik a nőstényeket, néha akár nyolcan is vad hajszában száguldoznak egymás után, keresztül a szántóföldön. Az egymást üldöző nyulak se látnak, se hallanak. Úgy látszik, ez a hír elkerülte az állandóan a neten lógó dubaji Ámítástechnikus figyelmét. Kár, mert ha nem molesztálja a nyulakat, talán nem hagyom faképnél a Buddha Hotel bejáratánál. Ott ért véget a monológja, melyben kifejtette, a szexhez nem kell ész, hiszen az afrikaiak is basznak, mint a nyulak.

Esetleg próbálkoztam volna vele, (ha másért nem, hogy közelről szemügyre vegyem a frissen megnyílt Buddha szobáit), ha nem cibál be kérdés nélkül a szálloda melletti első, magát magyarosnak hirdető étterembe. Ahol vacsoraidőben rajtunk kívül senki sem ült, és rendeléskor megkérdezték, akarunk-e majd desszertet. Mivel az Ámítástechnikus gondolkodás nélkül nemmel válaszolt, az ételek elfogyasztása után nem kapott már édességet.

Talán felmentem volna vele meginni egy italt, ha vacsora közben nem szórakoztat véget nem érő sztorikkal az arabok lustaságáról, civilizálatlanságáról és butaságáról. Annak tudatában, hogy a gyermekem félig arab.

Adtam volna neki egy esélyt, ha nem sétáltat végig nyolc centis sarkú körömcipőben a szemerkélő esőben, esernyő nélkül, kétszer fel s alá a Váci utcában, desszert után kutatva. Persze fél tizenkettőkor már csak a bárok voltak nyitva, ahol nem igazán tartanak effélét.

Mivel az Ámítástechnikus jóképű keverék fiú, olasz mamával, görög papával, görögösen magas termettel, és olaszosan bájos vonásokkal, szívesen megnéztem volna ruha nélkül. De a két kör alatt kifejtette, hogy Dubajban nem talál normális, földön járó lányokat, mindet csak a külsőségek érdeklik, aranyásók, és nem hajlandók dolgozni, azt szeretnék, a férjük tartsa el őket. Mikor elmeséltem, hogy a cég, ahol ügyvezetősködöm, a tulajdonom is, látványosan zavarba jött, és húsz percen keresztül mesélt az általa forgalmazott SIM-kártyák előnyeiről, meg arról, mennyit lehet keresni a forgalmazásukkal. Pedig többször finoman megjegyeztem, nincs időm és több energiám más üzletre, a meglevő tökéletesen lefoglal.

Az agy a legfontosabb nemi szerv. A jó szex az agyban kezdődik. Ötletek, szerepjátékok nélkül az egész csupán fitnesz, ahhoz nincs szükségem partnerre, lemegyek a szalonba és rázatom a seggem a gépen. A szép testek látványa sem vonz már, több izmos feneket láttam, mint egy vécédeszka. Agyafúrt, varázslatos elmét keveset. Ezért puszi és ölelés nélkül elbúcsúztam az Ámítástechnikustól, és az elfogyasztott nagy pohár vörös bor ellenére hazavezettem. Soha többé nem találkozom senkivel Pesten. Értem áldozatot kell hozni.

5 hozzászólás

5 Comments

 1. Darázs szerint:

  Hát mindjárt eldobom az agyam! Hát ezt mégis hogy képzeli a szerző? A hamis büszkeséggel párosodó rasszizmusa, bosszúálló feminizmusa, cinikus gyűlölködése közügy? Így kell viselkedni, ilyen szellemet kell sugározni egy liberális demokráciában?

 2. tamásjózsef szerint:

  Sokan azt mondják, félreértették a pápát, nem ezt mondta. Félek, tényleg ezt mondta. Ez pedig nem bizonyít egyebet, csak azt, hogy nem csak ateista, tehát Istenben nem hisz, hanem materialista-marxista is. Ez oly bizonyos, mint az, hogy Erdő Péter, minden csak nem magyar. Optimistább lelkek még abban bizakodhatnának, hogy jezsuita módon, csak be akarnak épülni korunkba, a divatokra hallgatva, s ezért mutatják magukat taplószívű földhözragadt szemléletű, gilisztahorizontú embereknek. S közben hatni akarnak a botor Európában, az egyre fogyó átlag-fehér-emberre, hátha azok jobbak lesznek. Ha ökörségeikben még meg is erősitik őket.
  Európa elfogy, mert 1817 óta hallgat az ateista-haszon-maszlagra, s minden érdekét keresi, eszme s hit helyett, szeretet helyett a mindenkori fenntartható fejlődést s a több, s több-profitot. Európa Shylock lett. S Shylock még az egyetlen lányát sem szereti, csak a hitellevelét, pénzének tudatát, a hasznot, az aranyat, a bálványt..
  nehéz elhinni, hogy a katolikusok feje ne lenne tisztában azzal a ténnyel, hogy elődje a lengyel pápa hazája, pedig bolsevista elnyomás alatt volt, 1957 s 89 között 12,4 millióval szaporodott!! s lett 39,9 milliós nagy néppé. Pedig a harmadik legnagyobb embervesztesége volt, orosz s német után…Pedig ott is komcsik tervezték meg tudatosan, a lengyel nemesség s polgárság fizikai eltüntetését, lásd Nyl tábornok. S mégis, mivel egész Lengyelország valóban s mélyen katolikus volt, ellentétben ezzel a mai trendi, lszbiáldó pápával, a lengyel nép áldott volt, s ahogyan Werfel mondja, boldog is. “boldog az a nép, melynek fiai szerelmükben gyermekeik anyját keresik.” vajjon megérti ezt a pápa maga? vagy nem akarja érteni….

 3. tamásjózsef szerint:

  Bizony mondom néktek, a jó katolikusnak úgy kell párzania, mint a nyulaknak. Ha ezen a gyermekáldást, a nagycsaládot érti valaki.. Kómlósjános ávosörnagy, voltrabbi, s amikroszkop igazgatója nevezte a nagycsaládos anyákat nyulaknak, s mindennek elhordta, nevetség tárgyává tette a kádár kor égiszén, azokat,,akik valamiért mertek s tudtak szaporodni, vállalni a nagycsaládot. Ehhez bizony öntörvényűnek, a rendszertől távolélő mentalitásunak,m agyarul bátornak vagy komcsi szemszögből bolondnak, vagy hivőnek kellett lenni…Ez a Ferenc pápa akár vállalati párttitkár is lehetne a kádár korban, valamelyik nagyvállalatnál, persze az állami rendszerben.. Ne feledjük azonban nem mindenki volt kómlós, vagy paskai, vagy erdőpéter, Latinovits a nevén nevezte Kómlós Jánost, s haragban volt a világgal, avas bűzének nem hizelgett, köztük állt,de nem tartozott közéjük. Byron.

 4. tamásjózsef szerint:

  Még a lengyel pápa sem ment Erdélybe, ahogyan ez a pápa sem fogja soha olvasni, Fekete Gyula véreim magyar kannibálokját, s Kodolányi Földindulását, vagy a hazugság öljét sem. soha. Fülep Lajos a magyarság pusztulása sem fogja soha meghatni ezt a nemzetközi marxista pápát.
  Mert nem igaz, hogy nem tudja, hogy a magyarság “természetes évi fogyása” mára 12 db Pusztaszabolcs nagyságú helység eltünése a magyar társadalomból. Ennyivel fogy évente a magyar, mert kádár 57 óta megcsinálta andropovval a himmleri módszert, s a propaganda, az állami abortuszpolitika összes segedelmével, évente sok mohácsnyi vereség-veszteséget, emberveszteséget indukált, a magyar átlag gyermektelenségének propagálásával! 1962 s már világelső a magyar gyermektelenségben. S az akkori tankönyv adata szerint az akkori osztrákok fele annyian vannak,m int mi. Most? Már többen,mint mi, magukban a csehek annyian vannak,mint Csehszlovák korukban voltak. Soroljammég? Ezt ne tudná amerkeli világ, mely azt várja a magyartól, hogy végre fogyjon el örökre? Ez a pápa, sajnos csak gazembere- politikusa korunknak, ez az Igazság.

 5. Fém Tavasz szerint:

  “De a két kör alatt kifejtette, hogy Dubajban nem talál normális, földön járó lányokat, mindet csak a külsőségek érdeklik, aranyásók, és nem hajlandók dolgozni, azt szeretnék, a férjük tartsa el őket.”

  Ez nem csak Dubajban van így, hanem kishazánkban. Szóval ebben vastagon igaza volt, tőle függetlenül ugyanezt tapasztalom.
  Az meg külön szánalmas, hogy a média meg a Lézerjanika-félék ezt propagálják…

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top