+ Irodalom

Szállodában lakott a milliárdos tartozást fölhalmozó Ulpius-vezér

ulpius

Olyan tartozási listát hagyott maga után Kepets András, az Ulpius-ház könyvkiadó eltűnt tulajdonosa, amit a magánéleti szálak felkutatásával egészen életszerűvé tett a blikk.hu.

Olyan tartozási listát hagyott maga után Kepets András, az Ulpius-ház könyvkiadó eltűnt tulajdonosa, amit a magánéleti szálak felkutatásával egészen életszerűvé tett a blikk.hu.

Még március közepén írtuk, hogy csődvédelmet kért maga ellen az Ulpius-ház, majd alig két hét elteltével a Kepets-nek kölcsönt adók számára is világossá vált, hogy nem lesz egyszerű visszaszerezni a pénzüket a külföldre szökött könyves szakembertől. A tartozást követelők között szerepel Frei Tamástól, Kelemen Annáig sokan, de még a NAV-tól is kapott kölcsön, pontosabban a nem lerótt tartozása is százmilliós.

Kepets szállodában lakott és taxival járt, de nem csak az Ulpius-ház halmozott föl óriási tartozásokat, maga Kepets is befürdött néhány ingatlanüzletbe.

Mindezek alapján fura, hogy ha ennyi ingatlanja van valakinek, akkor miért él szállodában? Merthogy Kepets az elmúlt éveit mindig egy belvárosi hotel lakosztályában töltötte. A szállodai információk szerint ez havonta 700 ezer forintjába került. Természetesen a tömegközlekedést sem igazán vette igénybe, ismerősei szerint „még a vécére is taxival járt”. Az egyik neves taxis cégtől, a City Taxitól kapott utazásra jogosító kártyákat, amiket szívesen osztogatott kollégái és barátai körében. Lelépése előtt „elfelejtette” kifizetni ezt a számlát is: másfél millió forinttal maradt adósa a társaságnak.

– írja a blikk.hu, és további különös információval szolgált még.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top