+ Design

Itt a papírmatyó kollekció, amit eddig hiába kerestél

Szentistváni Matyó Collection

Mi mindenre jó a kreatív tervezés óra az Eszterházy vizuális nevelés tanszékén! Enélkül sose tudtuk volna meg, milyenek a legóforma matyófigurák. Velük szebb az élet.

Katyina Brigitta helyében máris hozzá látnánk a híres emberek kivágásának. Én feltétlenül szeretnék egy Al Pacinót és egy Robert de Nirót a Szemtől szemben című filmből. A világ második legrosszabb filmje, de együtt szerepel benne a két zseni. Gwyneth Matyó Paltrow is jöhet, majd elfelejtettem.

Az egri vizuális művészeti tanszéken csoporttársait és tanárait rajzolta meg és vágta ki és ragasztotta össze Katyina Brigitta. Nekünk nagyon tetszik a kis játék, itt megtalálod, hogy készülnek a figurák, és megcsinálhatod aput és anyut az ötvenedik házassági évfordulóra.

Ha ki akarod vágni Semjén Zsoltot és  a komplett parlamenti KDNP-frakciót a vasárnapi boltbezárás megszavazásakor, hát nosza, azt is lehet.

A hallgató Szentistváni Matyó Collection névre hallgató projektmunkájából – aminek a fenti közéleti kapcsolódása kizárólag a mi ötletünk – animációt is gyártott, mi élveztük. Te is tedd ezt!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top