+ Film

Egyre nehezebb a dolgod a tehetségkutatón, ha nem kutya vagy

Britain's Got Talent

Még nem igazán volt ideje gondolkodni a Britain’s Got Talent győztesének, mit csináljon a pénzzel. De minden kutyájának vesz rágcsálnivalót. Vajon miért?

Másodszorra győzött táncoló kutya a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban.

El sem hiszem, hogy megnyertük a versenyt

– mondta a 2015-ös széria vasárnapi döntőjét követően Jules O’Dwyer, a Matisse nevű hétéves border collie trénere.

Hogy miféle mutatvány utasított maga mögé minden más tehetséget? Nézd meg!

https://youtu.be/6Vs4hpG50Cc

A diadallal járó 250 ezer font pénzjutalom mellett a páros lehetőséget kap arra, hogy fellépjen az idei Királyi Varietén. A Royal Variety Performance a brit szórakoztató évad egyik legpatinásabb rendezvénye, amelynek fellépői a brit királyi család legmagasabb rangú tagjai előtt mutathatják be produkciójukat.

Még nem igazán volt időm azon gondolkodni, hogy mit csinálok a pénzzel. Természetesen minden kutyámnak veszek valami ajándékot, rágcsálnivalót, játékot és egyéb apróságokat. És a lányom is már jó ideje könyörög nekem egy új telefonért

– idézte a kutyakiképzőt az MTI hírében a BBC News.

Pedig a Fricska is igazán lenyűgöző produkciót vitt, a magyarok ismét lehengerelték a zsűrit. De egy táncos kétségkívül kevesebb lábon nyomja a show-t, mint egy border collie. Azért érdemes megnézni őket!

A győztes páros Jamie Raven bűvészt és a Cor Glanaethwy nevű walesi kórust utasította maga mögé a fináléban. Matisse a mentőkutya egy kifeszített kötélen sétált keresztül a produkció során, amelyet Simon Cowell „a valaha látott egyik legjobb kutyamutatványnak” nevezett.

Ez volt a második alkalom, hogy kutya nyerte a brit tehetségkutatót: Ashleigh Butler és Pudsey nevű kutyája a műsor 2012-es szériájában diadalmaskodott. Elvileg 2018-ig esélyesek lehetnek a táncosok…

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top