+ Film

Egy évvel azután, hogy MacMillan felgyújtott egy teherautónyi számítógépet

Halt and Catch Fire

A személyi számítógépek robbanásszerű fejlődésének kezdeti lépéseitől induló történet idén elér egészen az Internet hajnaláig, amikor a világ gyors technológiai és kulturális átalakuláson ment keresztül.

A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül egy fikciós dráma, amely a ’80-as évek közepén játszódik, a személyi számítógépek boomjának elején. 

A második évad 1985-ben indul, egy évvel azután, hogy ez a lépése volt az utolsó az önpusztító tetteinek hosszú sorban, amelyek mind veszélyeztették a körülötte lévők sikereit. Az új évad középpontjában Cameron és Donna közös cége, a Zendülés (Mutiny) lesz, amely épp a sikert kezdi ízlelgetni, köszönhetően a legforradalmibb ötletnek, az Internetnek. Joe teljesen kicserélve tér vissza, önként magára szabott hosszas száműzetése után. A csapat célja egyetlen: jelentős nyomot hagyni a történelemben.

Amikor tavaly elindítottuk Közép- és Kelet-Európában az AMC csatornát, az volt a szándékunk, hogy az egyesült államokbeli premiert követő lehető legrövidebb időn belül elhozzuk a legújabb sorozatokat a régióba, úgy, hogy azokat  az eredeti mellett a saját nyelvükön is elérhetővé tesszük a nézőknek.  Nagy örömmel jelentem be, hogy a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül új évada lesz az első ebben a sorban

–  mondta Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central Europe vezérigazgatója a sorozat premierje előtt.

Halt and Catch Fire

A “Halt and Catch Fire – CTRL nélkül“ sorozat új, második évada június 1-jén mutatkozik be az AMC-n.  Az AMC nézőinek lehetőségük lesz felfrissíteni az első évad történéseit, mert a premier előtt, már 14:00 órától a teljes első 10 részt egyben vetíti le a csatorna.

A “Halt and Catch Fire-CTRL nélkül” alkotói Chris Cantwell és Christopher C. Rogers. Vezető producerei Cantwell és Rogers mellett a showrunner Jonathan Lisco (“Terepen” / “Southland”), valamint a Gran Via Productions-től  Mark Johnson (“Breaking Bad,” “Rectify,” Esőember”) és Melissa Bernstein (“Breaking Bad,” “Rectify”).

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top