+ Design

Itt a világ legdiszkriminatívabb álláshirdetése

reklámfotó

Reklámfotózáshoz keresnek olyan civileket, akik egészen konkrét öt név és négy szakma szakma valamelyikével rendelkeznek. Ha például Géza vagy és ács, akkor buktál mindent. A többiek lapozzanak.

Különlegesnek mondható, bár meglehetősen szűk találati mezőre állított reklámfotó munkalehetőséget hirdettek meg a Facebook Budapest Artsjobs csoportjában.

Mondanánk diszkriminációnak, de nyilván nem vettek föl uniós támogatást minden magyar munkaerő-piaci megsegítésére. Az sem életszerű, hogy mint az álláshirdetések jelentős hányadánál, itt is előre megvannak a nyertesek.

Nem, ez tényleg valódi munkalehetőségnek tűnik, még ha a telefonkönyv jelentős részét eleve ki is zárták a versenyből.

Nos tehát, ha téged Tóth Ildikónak, Antal Dórának, Nagy Viktornak, Varga Daninak vagy Erdélyi Balázsnak hívnak, és a munkád/foglalkozásod/végzettséged pék, cukrász, fodrász vagy autószerelő, akkor a helyedben én azonnal, de legkésőbb május 24. vasárnap estig írnék egy jelentkező e-mailt, friss fotóval ellátva a playgroundcasting@gmail.com címre. Már csak kíváncsiságból is.

Persze csak ha szeretnél reklámfotózáson részt venni. Én szeretnék, de Tamás vagyok és legjobb esetben is időnként asztaloskodó hírszerkesztő. És maradok is, úgy tűnik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top