+ Média

Hitler cselekedetei színesben és HD-minőségben – videó

Több ritka vagy sosem látott képet és mozzanatot ismerhetsz meg a sorozat epizódjaiból. A készítők a legmodernebb digitális filmes technikák segítségével helyreállították és színezték a fekete-fehér kópiákat.

Hétfőn mutatta be a Spektrum a valaha készített legátfogóbb dokumentumfilmet a 2. világháborúról. A „2. világháború HD-ben” című sorozatban a teljes háború mindvégig színes felvételeken tárul elénk, írja a mult-kor.hu.

A készítők a legmodernebb digitális filmes technikák segítségével helyreállították, majd színezték az eredeti fekete-fehér kópiákat. Modern műholdas navigáció és világszínvonalú komputeres grafikák elevenítik fel a történelem legnagyobb konfliktusának minden mozzanatát. Több ritka vagy egyenesen sosem látott képet és mozzanatot ismerhetünk meg a sorozat epizódjaiból. Különösen az utóbbi öt-tíz évben az Atlanti-óceán mindkét partján nyilvánosságra hozott kormányzati akták járulnak hozzá a stratégiák és csaták pontos megértéséhez. A történelmi sorozat korábban nem látott felvételeket is mutat Oroszország, a csendes-óceáni térség és Európa színtereiről.

43580

A 13 részes sorozat 1. epizódját a Spektrum május 18-án mutatta be. Az első rész az 1. világháborút követő évektől indul: a gazdasági világválságtól kezdve Hitler kancellári időszakán, majd Lengyelország lerohanásán át a bukásig. Hogy zajlott színesben? Mi biztosította Hitlernek a Luftwaffe alapját? És valóban titkos szovjet paktum adta a gyorsan mozgó egységek ötletét?

Válaszok soha nem látott minőségben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top