+ Szexturista

A dildó minden női hisztéria gyógyítója

dildó

Először Kleopátra egyiptomi királynő készíttetett magának dildót. Üreges tököt töltetett meg dühös méhekkel, állandó mérges zümmögésük, kényszeredett, szabadulni képtelen őrült cikázásuk rezegtette a tartályt.

  1. Szexturista

A hisztéria idegbetegség, amely váratlan indulati kitörésekkel, szorongással és kényszercselekvésekkel jár, köznapi értelemben idegesen túlfűtött, ingerlékeny, beszámíthatatlan állapot, felizgatott, kapkodásra késztető hangulat. Klasszikusnak számító betegség, amellyel már Hippokratész is foglalkozott. A görögök a kielégületlen Éroszhoz kötik ezt a kórt, és a házasságot ajánlják gyógyírként. A középkorban a hisztéria elveszíti a nemiséghez való szoros kötődését és démonikus megszállás lesz az okozója.

A tizenkilencedik században az orvosilag diagnosztizált hisztériát alsó fertályi masszázzsal kezelték. Magyarán a doktor addig gyömöszölte, simogatta a betegét, míg el nem élvezett. Némely nők állapota a gondos kezelés ellenére sem javult, szükségük volt a heti rendszerességű kezelésre, szigorúan az előírások szerint. Igazi markos legényeket vettek fel asszisztensként a rendelőkbe a sok ideggyenge hölgyhöz. Kellett a nyers erő. Mikor már az elmedokik nagy többsége teniszkönyököt és ínhüvelygyulladást kapott, az ezernyolcszáznyolcvanas évek végén egy brit orvos feltalálta a vibrátort.

Valójában csupán a második hely illeti meg a nők jótevőjét, mivel először Kleopátra egyiptomi királynő készíttetett magának dildót. Üreges tököt töltetett meg dühös méhekkel, állandó mérges zümmögésük, kényszeredett, szabadulni képtelen őrült cikázásuk rezegtette a tartályt. Persze, ha valahogy elszabadultak volna a királynő testében! Mindegy, a jól viselkedő nők sohasem írtak történelmet.

Míg Kleopátra megtartotta magának kedvenc játékszerét, addig a jó doktor forgalmazni kezdte. Hatalmas szerkezetet képzeljünk el, így a kielégületlen nők egy darabig még továbbra is a rendelőket látogatták. Aztán egyre kisebbé vált, végül haza is lehetett vinni. Úgy reklámozták kezdetben, mint anno a Quelle-katalógusokban, arc- és nyakmasszírozó berendezésként, ami megszünteti a ráncokat. Az özvegyek és az egyedülállók nagy örömére. Valószínűleg a Kettes számú is úgy vélte, olcsóbb, mint a botoxkezelés, ezért megajándékozott eggyel, hogy kisimuljak.

Alapvetően egy angyal vagyok. A szerelmem kedvenc ételét főzöm, virágot szedek a vázába, sütök szárított paradicsomos kenyeret, bevásárolok, veszek egy üveg chilei vörösbort is, harang alakú, széles szájú pohárba töltöm. Aztán lefotózom az egészet, ügyelek a kompozícióra és a világításra, majd elküldöm neki whatsappon. Türelmes vagyok, csak fél óránként kérdezek rá, mit csinál éppen. Ha válaszol, kedvesen, emotikonokkal kommentálom.

Este fekszem a king size franciágyamban, jobbról laptop, mobil, balról könyvkupac. Lassan felemelkedik a vékony nyári paplan, ki, vagy belém bújik az ördög. Égeti a szívem, a lelkemet akarja. Éjszaka jönnek el hozzátok, démonok, szellemek, fekete tündérek, a pincéből másznak elő és benéznek majd az ágyneműtök alá.

Bollywood hercege nappal jött el hozzám, nem éjszaka, és a pincém helyett egy ezüstszínű BMW Z4-ből mászott elő. Ráadásul hisztisebb volt, mint én a legkielégületlenebb állapotomban. Vezetés közben a navigációt piszkálta, hogy rám találjon valahogy a térképen. Közben fellökte a pohártartóban álló kólás üveget, és a barna, cukros lé végigömlött az anyósülés vajbőr kárpitján, meg a hanyagul odahajított tabletjén. A táblagép tisztogatásához elhasználta az összes nála levő papír zsebkendőt, őrjöngve hívott fel, hogy ő most akkor visszafordul Bécsbe. Már túl volt az út kétharmadán. A saját gyermekemen megedződve tudtam, hogy ezekben a helyzetekben a higgadtság, vagy erős túlpörgöttség esetén egy jól irányzott pofon segít. Ugyan itt már a legmagasabb fokú hisztéria állt elő, de a távolság miatt az anyai saller kivitelezhetetlennek tűnt. Maradt a flegmaság. Nekem mindegy, oda autókázik, ahova csak szeretne, de azért jobb lenne egy benzinkút mosdójánál megállni és kéztörlő papírral felszárítani a kólát, mert ha beleszárad a kárpitba, csúnya foltot hagy, és nem ússza meg az ülés komplett átbőrözését. Aztán lazán letettem a kagylót.

Huszonöt perc múlva hívott, hogy a benzinkúton mosogat, ülést és magát, nem is olyan vészes a dolog, ráadásul a tabletre felvett klipjei is működnek. Mert nincs róla másolata, csak oda rögzítették a stúdióban, mikor felénekelte a dalokat. Milyen kondomot vegyen? Leginkább a megfelelő méretet.

Mosolyogva szállt ki a cabrióból, tényleg, mint egy bollywoodi sztárénekes, pedig nem Indiából, csak Ausztriából jött. A beígért Freiwille gyűrűt nem hozta, majd inkább odaadja az árát, válasszak én magamnak, ő nem tudott tegnap eljutni a belvárosi üzletbe, mert az apukája túl sok helyre szalajtotta. Aztán persze elfelejti. Egy menetet bírt, amit én nem bántam, mert levetkőzve maximum tizenkilencnek tűnt, ráadásul csont és bőr. Engem egy tinédzser lelomboz, nem beindít. Ő szívesen maradt volna még, de rohannia kell, mert a szülei hét közben nem engedik fél tíz után kimaradni. És ugyan hatszáz négyzetméteres a házuk, de az anyukája este mindig lemegy az apartmanba, ahol egyedül lakik, hogy jóéjtpuszit adjon neki.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top