+ Film

Itt pályázhatsz az Összpróba alkotótábor kedvezményeire

A balatonföldvári Összpróba tábor muníciót ad önmagunk megértéséhez és kifejezéséhez, társaink és a világ feltérképezéséhez, aktivitásra és gondolkodásra hív.

A 2003 óta működő Összpróba Alapítvány tehetséggondozó munkájában részt vevő elismert művészek, zene- és drámapedagógusok meggyőződése, hogy a színházművészet és társművészetei résztvevői megközelítése életre szóló élményekkel gazdagítja a fiatalokat. Emellett hasznos muníciót ad önmaguk megértésének és kifejezésének, társaik megismerésének és a világ feltérképezésének feladatában aktivitásra és közös gondolkodásra hív, megmozgat és kapcsolatot teremt. Mindemellett pedig: rendkívül szórakoztató és felszabadító!

Szemerédi Fanni programkoordinátortól megtudtuk: az utóbbi években számos visszajelzést kaptak arról, hogy sokan szeretnének részt venni a táborban, de anyagi helyzetük ezt nem teszi lehetővé. Ezért hirdet idén az alapítvány pályázatot – három korosztályban (gyerek, ifjúsági, felnőtt). Az  Összpróba Nyári Összművészeti Alkotótábora színház, tánc, zene és filmes szekciójában ingyenes vagy kedvezményes részvételre van így lehetőség. A pályázatok korosztályonként külön elbírálásban részesülnek.

Ha pályázni szeretnél, ide kattints további tudnivalókért, és a Facobookon is követheted az eseményeket.

Össz

Az ifjúsági, gyerek és felnőtt táborok július 14-augusztus 6. között egy-egy hétig tartanak majd

A pályázatokat Nagy Viktor színész-rendező, az Összpróba Alapítvány elnöke, valamint a táborvezető tanárok bírálják el: Baranyai Balázs (táncművész, koreográfus), Kocsis Gergely (a Katona József Színház színművésze), K. Kovács Ákos (operatőr), Novák Eszter (rendező, osztályvezető tanár a Színház- és Filmművészeti Egyetemen), Rozs Tamás (zenész, zeneterapeuta, zeneszerző) és Tóth Zoltán (drámatanár).

A tavalyi Összpróba alkotótáborban készült filmet itt láthatod:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top