+ Színház

Ezért lépett le Stohl a Vígszínházból

Vígszínház

A Jó estét nyár, jó estét szerelem című musical próbái Stohl nélkül folytatódnak tovább.

Ahogy arról már tegnap is beszámoltunk, Stohl András úgy döntött, mégsem vállalja a Jó estét nyár, jó estét szerelem című musical főszerepét.

Stohl András

www.kiskegyed.hu

A Vígszínház közleménye:

Művészi okokból, a színház vezetése Stohl Andrással egyetértésben úgy döntött, hogy a színész nem folytatja a Jó estét nyár, jó estét szerelem próbáit. A döntést minden résztvevő tudomásul vette, a Sötét ruhás fiú szerepét Wunderlich József vette át, így a próbák zavartalanul folytatódnak. Az előadás a jövő évad első bemutatója lesz a Pesti Színházban.

olvasható a színház weboldalán.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Darázs

    2015-05-11 - 05:54

    Nem érdekelnek a színházi élet hírei. Nem érdekelnek, mert 1. a színházi élet itthon túl van reprezentálva, túl van értékelve, miközben más szakmák és hivatások megítélésem szerint nem rendelkeznek kellő reputációval. A “nemzet színésze” díj és pénzösszeg vérlázító aránytalanság, amikor tömegesen menekülnek a fiatal szakemberek az országból, köztük kutatók, orvosok, tanárok, stb. akik nem ripacskodó szerepjátszásból akarnak megélni, hanem a gyakorlatban mentenek életeket, enyhítik a szenvedést, fedeznek fel fontos találmányokat, adnak műveltséget és tudást, csiszolják az embert. 2. A színházi élet erkölcstelenségéből, gátlástalanságából is elegem van. A “nagyok” nem erkölcsi példaképek, rossz példát mutatnak a társadalomnak. Mindkét végén önsorsrontó módon égetik életük vékony gyertyáját (Stohl is, Bajor is, Hujber is, meg a többiek is), és a média mindezt szenzációhajhász, exhibicionista módon gyömöszöli le az ember torkán. Nem érdekel, mikor ki részeg, rákos, csinál balesetet, hagyja ott a feleségét, ki a szeretője, mikor melyik politikai oldal fősodor-ülepét nyalja ki, s hogyan. Nem érdekel az abszolút élet- és hagyományidegen Kossuthkifli belterjes baromsága sem, az viszont érdekelt volna, hogy valaki tisztelettel, alázattal nyúl az 1848-as témához, főleg közpénzek százmillióiból. Nem érdekel a ripacskodás, a hülyeség, a nyugatmajmolás, mások klónozása, a kakaskodás a helyi kultúra-trágyadombon. Nem érdekel!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top