+ Film

Premier előtti filmeket láthatsz az Artmozik éjszakáján

Az elmúlt év legnagyobb filmsikerei közül újra vetítik Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című alkotását

Több mint negyven filmmel, köztük hat premier előtt vetített alkotással várja az érdeklődőket négy budapesti filmszínház az Artmozik éjszakáján.

A programban az országos premier előtt játsszák a Jön Harold! című norvég vígjátékot, a Bazi nagy francia lagzik című filmet, a Jennifer Aniston főszereplésével készült Megőrjít a csaj-t (nyitóképünkön), A szerelem üstököse című romantikus filmet és a Rekviem egy macskáért című amerikai vígjátékot, emellett látható lesz a legendás rockzenekarról szóló angol dokumentumfilm, a Genesis: A siker útján is.

Utóbbiból néhány akkordnyi ízelítő:

Az elmúlt év legnagyobb magyar és nemzetközi filmsikerei közül újra vetítik Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című alkotását, valamint a három Oscar-díjat elnyerő Whiplash-t, a négy Oscar-díjjal jutalmazott Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje című filmet, valamint a Stephen Hawking életéről készült, szintén Oscar-díjjal kitüntetett A mindenség elméletét is.

A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi mozi vetítéseit, a május 15-ről 16-ra virradó éjszakának a részletes programját ezen az internetes oldalon találod meg.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top