+ Film

Egy gumibárány előbb szóba áll velem, mint Dancsó Péter

Dancsó Péter

Azt mondják, Dancsó Péter az egyik legnépszerűbb figura a magyar interneten. Szórakoztató videókat készít filmekről, meg saját magáról. Gondoltuk, felteszünk neki mi is pár kérdést, de csak az anális közösülésre alkalmas, felfújható gumibáránya ért rá.

Azt mondják, Dancsó Péter az egyik legnépszerűbb figura a magyar interneten. Szórakoztató videókat készít filmekről, meg saját magáról. Gondoltuk, felteszünk neki mi is pár kérdést, de csak az anális közösülésre alkalmas, felfújható gumibáránya ért rá.

Dancsó Péter akkor keltette fel az érdeklődésemet, amikor szembe jött velem a neten egy Hitlerről szóló videója, amelyben a Budapest Parádé 2003-as himnuszát összehozta a náci vezér óriási tömeg előtt való bevonulását ábrázoló, archív felvétellel. Külön ezt a részt sajnos már nem lehet megnézni a youtube-on, mert szerzői jogok miatt letiltották, de ezen a linken 3:59-től megtalálható a nagy mű. A fiatal videósnak rengeteg anyaga van fent a neten és Videómánia című csatornája jelen pillanatban, 329 720 feliratkozót tudhat magáénak.

Miután végigrágtam magam a legtöbb kérdezz-felelek és filmes videón, megkerestem e-mailben. Két címre is írtam, az egyiken (honlapja szerint) üzleti megkereséseket fogad, a másikon pedig videómániás egérpadot lehet tőle rendelni. Engem egy eredeti Dancsó Péter hajszál sem hozna lázba, de azért írtam mindenhova. Válasz nem érkezett többszöri megkeresésre sem. Mentem hát a facebookra, hátha. A Videómánia oldal elég gyakran frissül, hetente több videót is készít, sőt Dancsó több száz kommentet képes végigolvasni, amelyekből később csinál egy újabb anyagot, de újságírói megkeresésre nem reagál. Ez a fiú annyira imádja magát, hogy képes rákeresni magára a gyakorikerdesek.hu-n, és felveszi videóra azt, ahogyan éppen saját magáról olvas. Az ilyen videók alá is lehet kommentet írni, sőt kérdezni tőle, amire készségesen válaszol is. Legalább 10 idióta kérdezz-felelek videót néztem meg tőle, amelyben láthatóan mindenki élvezi, hogy a népszerű Dancsó hülyére veszi a nézőit. Időnként tényleg vicces a fiú, nem tagadom, de nem gondoltam volna, hogy valami jobban fel tud húzni, mint a Moszkva téri építkezés. Teljesen abszurd, hogy van valaki, aki az interneten él, de nem lehet interneten elérni. Egy idő után már olyan leveleket írtam neki, hogy

Nehezebb téged elérni, mint Habony Árpádot

Azonban nem értékelte a humoromat és továbbra sem reagált.

Később külső segítséghez folyamodtam. Megkerestem egy újságírót, aki korábban az indexnél dolgozott és pár éve készített vele egy interjút, hátha tud hozzá telefonszámot adni. Nem tudott, csak azt az e-mailt, amire én is írtam. Nem baj, megkerestem Puzsér Róbertet, akiről tudtam, hogy mondjuk így, „szakmai” kapcsolatban áll Dancsóval. Puzsér továbbította neki a telefonszámomat, de sajnos nem hívott fel napjaink Humor Heroldja. Nem arról van szó, hogy nem akar interjút adni, mert pár hónapja büszkén posztolt egy újságot, ahol ő van a címlapon és kedvesen ajánlja a vele készült interjút mindenkinek, aki tud olvasni.

Van Dancsónak egy hű társa, Marilyn Magnet, aki egy felfújható, hátulról „megszexuálható” gumiból készült bárány. Marilyn nemcsak rendszeres szereplője a videóknak, hanem saját facebook oldala is van, melyet az úgynevezett „rabszolgáknak” tart fenn. Írtam hát neki és válaszolt. Egy szexboltból származó gumibárány segítette annyiban az újságírói munkámat, hogy továbbította Dancsónak azt, hogy kerestem. Ja, mert ezek szerint Dancsó akkora arc, hogy neki már külön emberei vannak erre, ugyanis a bárány közölte, hogy ő nem a Dancsó, csak ezt az oldalt csinálja.

A kezdeti mérgem mára már elszállt és fásultan írom ezeket a sorokat, de az interjút azért még megcsinálnám. Kedves Dancsó Péter, az interneten megtalálsz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top