+ Irodalom

Csak erős idegzetűeknek: Dínópornó

dínópornó

Barátom flegmán indítja a vidit. A beépített aromaszimulátor párás esőerdő-szagot ereget. Óriási, bekerített területre irányul a kamera, így képzelem az ősidők cirkuszait.

Írta: Gulisio Tímea

Komor Zoltánnak és Tépő Donátnak

Irigylem a haveromat, amiért minden este dínópornót néz. Én nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy egyik kezemmel popcornt tömjek a számba, a másikkal maszturbáljak. Ma mégis sikerül rábeszélnem, hogy együtt hódoljunk új hóbortjának. Ezt a luxuscsatornát csak a jómódúak engedhetik meg maguknak, ahogy az őslénykertbe is kizárólag a mágnások fiait engedik be. Pedig a mi adónkból finanszírozták a kutatás-sorozatot, melynek eredményeképp feltámasztották a dinoszauruszokat. Az átlagember ugyanúgy csak rajzolt képeken láthatja őket, mint ükapáink. Az eredeti, 3D-s fotók le vannak védve az illetéktelen szemek ellen, extra költségért lehet rájuk kattintani. Mert most ez a menő, mindenki dínópornót akar. Ahol emberek csinálják emberekkel, az már rég nem érdekes. Nős képeket bárhol kapsz, ingyen hozzád vágják a gyorséttermekben hatéves korodtól. Gagyi.

Barátom flegmán indítja a vidit. A beépített aromaszimulátor párás esőerdő-szagot ereget. Óriási, bekerített területre irányul a kamera, így képzelem az ősidők cirkuszait. A kerítésben áram pattog. Ósdi módszer. Már majdnem csalódok, mikor társam ráközelít a porond közepén kikötözött szőke bombázóra. Tudom, hogy ciki, de én a csajokra gerjedek. Barátom unottan fintorog egészen addig, míg be nem jön a Triceratops. Pórázon vezeti egy vörös szépség.

– Milyen szexi! – bököm oldalba a havert.

– De még mennyire! És ha látnád a T-rexet! Az az igazi! Micsoda izmok, micsoda fogak! Ááá, mindjárt elélvezek!

Azzal a gatyájába nyúl. A dínó körbeszaglássza a kiszolgáltatott lányt, hatalmas feje körül gőzfelhő. Kidugja hegyes nyelvét, végignyalja a szőke arcát. A vörös egy sokkolóval csal kínt társnője ábrázatára, mert így nem elég kívánatos. Látszik, hogy megszokta már a kiképzést. A dínó az áldozat mellét, majd a nemi szervét lefetyeli. A vörös kioldja a szőke bilincseit, hogy az a Triceratops elülső szarvára ülhessen. Csak félig fogadja be a hegyes tülköt, ezért a segéd-domina sokkolózza az állatot, amely így egy hirtelen mozdulatával felnyársalja alkalmi partnerét.

– Úúúh! – nyögünk egyszerre, én az iszonyattól, barátom az élvezettől.

– Ugye milyen fasza? – kérdi.

– Az. Profi animáció.

– Nem animáció!

– Mi? Csak nem igazából…

– De, pontosan! – biccent – Ez a cég a legmenőbb. Idomított dínókat alkalmaz.

– De a lány! Meghal?!

– Ja.

– Ezt nem tehetik!

– Már m’ért ne tehetnék? Megfizetik.

– De ha meghal, kié lesz a pénz?

– Hülye, hát a családjáé! Megérdemli, olyan csóró, hogy nem tudja eltartani a kölykeit.

– Nem tartozhat mindenki a felső tízezerhez.

– Felső ezerhez! – javít ki – Az én apám multimultimilliárdos. Ő tesz érte, hogy legyen pénzünk. Az a bige a filmben a leszakadó népréteghez tartozik, nem ember.

Ebbe a vitába inkább nem szállok be, nem vehetem fel vele a versenyt. Cimborám elvei szerint én se vagyok ember. Csak tudnám, miért áll egyáltalán szóba velem, akit nyilván oda se tart, mint azt a Triceratopst. Talán mert az sokba kerül.

Következő videó. Két Velociraptor cibál egy döglött pegazust.

– Azt ne mondd, hogy a szárnyas ló is igazi!

– Nem is tudtad, hogy az államnak már népes pegazustenyészete van? Külön szekció értékesíti őket. Jut belőle a kozmetikai iparnak, a lóversenypályának, a pornónak. Fogalmad se lehet, mennyit kóstál egy ilyen jószág. Annyi moneyt te életedben nem fogsz együtt látni.

A raptorok felhasítják a ló hasát, amiből egy gyönyörű mulatt lány bújik elő. Már majdnem fel is izgulok, mikor az egyik dínó leharapja a nő egyik didijét, a másik a másikat. Az áldozat közben sírva simogatja megmaradt testrészeit. Aztán a combjából falatoznak, láthatóan az is ízlik nekik, csak úgy csámcsognak, szörcsögnek hozzá. Percek alatt csontvázzá rágják, a szeméremdombját hagyják a végére. Hosszú, vékony péniszükkel belé hatolnak, egyikük elöl, másikuk hátulról. Szerencsére már nem érzi, halott.

– Ez neked bejön? – szörnyülködök.

– Ne hazudj, hogy neked nem! – lihegi kemény cerkával játszópajtásom, aki olyan távol került tőlem, hogy rá sem ismerek.

– Van még? Vagy menjünk focizni? – kérdezem reménykedve.

– Focizni? Még ki se vertem! Ha kisfiú vagy, el lehet tűzni. Most jön a java!

Komolyan érdekel, mi jöhet még ezek után.

Luxusház tágas szobája. Karcsú, barna hajú, velünk egykorú lány fekszik egy gigantikus fehér kanapén. Nem messze tőle bárpult, a legdrágább italokkal. Tölt magának és kéjesen lassan iszik. Visszateszi a pezsgőspoharat az asztalra. Elővesz egy lópöcsöt mintázó dildót, azzal ingerli magát. Beletekerünk a felvételbe. Elefántszerű léptek alatt remeg a szoba, a maradék pezsgővel a pohárban. Betörnek az ablakok, a függönnyel, mint egy esküvői fátyollal a fején megjelenik a T-rex, a Zsarnok Gyík. Teste az amerikai zászló színeiben pompázik, a nagyhatalom reklámjaként. Szűk gyíkpupillája kitágul, mikor közelebbről szemügyre veszi a feltálalt prédát. Profi kiképzők több éves munkáját dicséri a mutatvány. Hogy a nullás IQ-jú hústömeg ne tapossa agyon a kurvákat. És meg se egye őket rögtön az elején, csak miután közösült velük. Szerencsétlen prosti reszket félelmében. Színésznő akart lenni, de a szülei nem bírták volna kifizetni a színitanoda díját. Ezért másfajta magamutogatásra adta a fejét. A fejét, ami lehet, hogy már nem sokáig lesz a nyakán. A dínó hímtagja úgy másfél méter hosszú, és férficombnyi vastag. A nő tudja mi a dolga, öklével tágítja hüvelyét, a műpénisszel az ánuszát. Nem tudhatja, hogy Őméltósága melyikhez kap kedvet, de gyanítható hogy egy üreggé fog hasadni a kettő. Vagy túléli, vagy nem. Mindkét esetben benne lesz a tévében, és neki csak ez számít, megfertőzte a szereplési láz, ahogy minden kortársát. Ám őslénybráner nem jut akárkinek, mindenhez protekció kell a mai világban. Alig várja, hogy befogadhassa, ez lesz rövidke élete első (és utolsó) nagy mutatványa. Hanyatt fekve terpeszt az ágyon, a dínó nehezen találja a megfelelő szöget, kapaszkodni se tud, az aránytalanul rövid mellső végtagjai miatt. Tüskés dorongja áll, mint a cövek. A csak odaigazítja nyílásához, az állat lök rajta egyet. A száján bukkanna elő, ha kiférne, ehelyett valahol megakasztják testében a tüskék. A förtelmes dög próbálja kirántani a rajta csüngő nőstényemberből. Dühösen ordítva rázza, míg ki nem szakadnak a szervei. Egy bélkacs, bizarr köldökzsinórként még mindig a falloszhoz köti. A T-rex diadalmas ordítását puskaropogás szakítja félbe. Állig felfegyverzett katonák fogják közre az óriás hüllőt, és mindannyian beleeresztenek egy sorozatot. Nem tűnnek túl ijedtnek, ismét az az érzésem, hogy megrendezett az egész. Ezt remélem legalábbis.

Egy cipzár húzódik le a dinoszaurusz vaskos nyakán, és kilép belőle nem más, mint az USA elnöke személyesen. Szélesen mosolyogva integet a kamerába. Ez a záró képkocka. Utána kiírják, hogy a „A produkció megjelenését az Amerikai Egyesült Államok kormánya támogatta. Szavazzanak rám! Aláírás: az Elnök.”

– Ugye mondtam, hogy nem igazi! – kurjantok fel – A csajoknak semmi bajuk!

Mikor bevillan a felirat: „Szeretnénk kifejezni őszinte együttérzésünket. A szereplők illetékes családtagjai a Kormány helyi kirendeltségein igényelhetik a kártérítés folyósítását.”

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Radó György szerint:

    Nagyszerű társadalomkritika és félelmetes jövőbelátás…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top