+ Hirdetés

Aludjon Budapesten színházjeggyel!

Aludjon Budapesten színházjeggyel!

Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program keretében idén már mind a szállás, mind pedig a színházjegy fizethető SZÉP Kártyával.

Keresés a weben

Még több élmény SZÉP Kártyával – Interjú Bán Teodóra fesztiváligazgatóval

Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program keretében idén már mind a szállás, mind pedig a színházjegy fizethető SZÉP Kártyával. A lehetőségtől a Budapesti Nyári Fesztivál szervezői a még sokrétűbb élmény nyújtását, és ezen keresztül a budapesti turizmus fellendülését várják. A kezdeményezésről Bán Teodórával, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

– Idén kiegészül az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program a SZÉP kártya többirányú igénybevételének lehetőségével. Mi a kezdeményezés jelentősége?

Aludjon Budapesten színházjeggyel!– A Budapesti Nyári Fesztivál rendezvényein már korábban is használhatták a látogatók a SZÉP Kártyájukat. Az idei év nagy újítása az, hogy már nemcsak a színházjegyet, hanem az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program keretében a szálláshelyet is fizethetik vele a vendégek. Tehát egyszerre használhatjuk a SZÉP Kártya két „zsebét”, a vendéglátás és a szabadidő alszámlát. Így még komplexebb élményben lehet részünk egyetlen kártya használatával: egyszerre kapunk kiemelkedően jó minőségű szállást, felejthetetlen színházi élményt, belépőt Magyarország legnagyobb és legrégebbi víztornyába, szállodapartnereink számos extra ajándékszolgáltatásáról, a csomag részeként ingyenesen igénybe vehető színházi hajójáratról és a megfizethetetlen margitszigeti sétáról már nem is beszélve.

– Milyen megfontolásból döntöttek a SZÉP Kártya még szélesebb körű elfogadása mellett?

– Hivatásomnak érzem, hogy a belföldi turizmus fejlesztésekor ne csak arra ösztönözzük az embereket, hogy Budapestről induljanak el és fedezzék fel a vidék szépségeit, hanem fordított irányú mozgásra is vegyük rá őket: a vidékiek is kerekedjenek fel, és fedezzék fel a főváros értékeit. Úgy látjuk, hogy e törekvés egyik igen hatékony eszköze az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program, valamint ezen keresztül a SZÉP Kártya minél szélesebb körű felhasználhatósága is.

– Sikeres volt a tavalyi az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program?

– Abszolút sikeres volt, annak ellenére, hogy akkor még csak a színházjegyet lehetett a kártya segítségével megvásárolni. Ezért is éreztük úgy, hogy idén még tovább léphetünk a program fejlesztésében. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetőjeként egyaránt fontosnak tartom az évről évre egyre több szolgáltatást nyújtó programunkat, hiszen a SZÉP kártya két „zsebének” egyidejű felhasználásánál nem másról van szó, mint a turizmus és a kultúra találkozásáról. Hiszek abban, hogy a két terület összehangolása hatékonyan tud majd hozzájárulni a fővárosi turizmus fejlesztéséhez.

Bakai Anna

Részletes információkat, tájékoztatást a szállodalehetőségekről és a színházi előadásokról itt olvashat.

(x)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top