+ Film

A nepáli földrengés megrázta a katasztrófafilmeseket is

nepáli földrengés

Nem a Warner Bros az egyetlen filmstúdió, amelyet tervei újragondolására késztetett a pusztító nepáli földrengés.

Módosításokat hajt végre a hamarosan mozikba kerülő Törésvonal című katasztrófafilmjének promóciós kampányán a Warner Bros a szombati nepáli földrengésre való tekintettel.

A stúdió szóvivője, Paul McGuire szerint együttérzésükről akarják biztosítani a tragédiában érintett embereket. A Dwayne Johnson főszereplésével készült moziban hatalmas földrengés rázza meg Kaliforniát. A film előzetesében Los Angeles-i felhőkarcolók omlanak össze, és hatalmas szökőár temeti maga alá a San Franciscó-i Golden Gate hidat.

A Warner Bros tartja magát a május 29-i bemutatóhoz, de módosítja a film promóciós anyagát, amely mostantól a nepáli segélyprogramok támogatásával kapcsolatos információkat és a természeti katasztrófákra való felkészülési tanácsokat is tartalmazni fog. A film előzetesein és plakátjain azonban már nem fognak változtatni – adta hírül a BBC News. A Törésvonal június 4-én érkezik a magyar mozikba.

Nem a Warner Bros az egyetlen filmstúdió, amelyet tervei újragondolására késztetett a pusztító nepáli földrengés. A Universal Pictures Everest című mozija, amely egy tragikus kimenetelű 1996-os expedíció történetét dolgozza fel, a tervek szerint szeptemberben – Magyarországon szeptember 17-én – kerül a mozikba. A stúdió azonban most a film promóciójának megváltoztatását mérlegeli, mivel a 7,9-es erősségű földrengés következtében keletkezett lavinák legkevesebb 18 hegymászó és kísérő halálát okozták a Csomolungma (Mount Everest) nepáli oldalán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top