Magasiskolában oktat és pinceprogramoz Kukorelly és Péterffy

RTEmagicC_meszolyszeksz

Írói alkotótábort és mesterkurzust hirdetett a Mészöly Miklós Irodalmi Akadémia. Tóth Krisztina, Géczi János, Győrffy Ákos, Kukorelly Endre, Mészáros Sándor, Péterfy Gergely, Szilasi László, Színész Bob (Horváth Kristóf), valamint Szkárosi Endre és Baranyai László megmutatja.

A Szekszárdi Magasiskola elnevezésű írótábor célja, hogy Mészöly Miklós szellemi örökségének jegyében az írásművészet formai, tartalmi, nyelvi és egyéb kérdéseit az irodalmi alkotás iránt érdeklődők számára közel hozza, és a résztvevőknek írásaik értékelésével segítséget nyújtson azok egyénre szabott megoldásaihoz.

endre

Szkárosi Endre

A mesterkurzus előadásainak és műhelymunkájának 2015. július 6-12. között a Wosinsky Mór Megyei Múzeum által működtetett Irodalom Háza – Mészöly Miklós Emlékház ad otthont. A programok között szerepel a Porkoláb-völgyben lévő Mészöly-tanya felkeresése, valamint a környék nevezetességeivel való ismerkedés is.

A PAD Egyesület, a Mészöly Miklós Egyesület, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata és más szekszárdi intézmények rendezésében július 6-12. között lesz a program. A szervezők azok jelentkezését várják, akik az irodalom valamely területén, illetve műfajában, prózában, versben, drámában, esszében, kritikai írásokban erőt, kitartást és tehetséget éreznek magukban.

Érdeklődni, felcsigázódni, a jelentkezésről infót kapni a tábor Facebook-oldalán tudsz, itt pedig a tavalyi szemináriumról írott anyagunkat olvashatod.Nincs hozzászólás

Írd le a véleményed!