+ Fotó

Tehetségkutatóba hívják a fergetegesen fejszéző fotóst

Vidovics Ferenc 6 perc 49 másodperc alatt aprít gyújtóssá 1 mázsa tűzifát egy autógumi, egy tönk és természetesen egy fejsze segítségével. A Hungary’s Got Talent meghívta a műsorba.

Pillanatok alatt elterjedt a világhálón az a videó, amelyben a szentesi Vidovics Ferenc 6 perc 49 másodperc alatt aprít gyújtóssá egy mázsa tűzifát egy autógumi, egy tönk és egy fejsze segítségével, írta pénteken a délmagyar.hu.

Az RTL Klubon induló Hungary’s Got Talent – A tehetség itthon van! tehetségkutató szervezői megkeresték Vidovics Ferencet, hogy szerepeljen az adásban. A Hungary’s Got Talent – A tehetség itthon van! angliai verziójában tett szert világhírnévre a magyar Attraction Látványszínház, és a Britain’s Got Talentben győzött Susan Boyle is.

Nem számítottam ilyen visszhangra, népszerűségre mondta Vidovics Ferenc –, és nagyon meglepett a Hungary’s Got Talent megkeresése. Tetszett nekik a film, és ahogy kommentáltam. Nem mondtam sem igent, sem nemet, gondolkodási időt kértem. Addig sem tétlenkedem, elárulhatom, a háziasszonyoknak készülök hasonló „oktatóvideóval”. Komoly, a konyhában valóban hasznosítható videót fogok csinálni, 1 perces művelet lesz, ennél többet azonban nem árulhatok el

– közölte titokzatoskodva a praktikus videók gyártója, aki a délmagyar.hu-nak fotóziki időnként.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top