+ Színház

Óver dózis – az A38-on búcsúzik a Szputnyik Hajózási Társaság

Szeretted a Szputnyikot és szomorú vagy, hogy megszűnik? Méltóképpen elbúcsúznál tőle? Szereted a TÁP Színházat, és szeretnéd, ha még a jövőben is lenne? Akkor neked is az A38-on lesz a helyed.

Fergeteges, színházi eseményekkel fűszerezett évad végi bulit szervez a Táp Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság a hajón.

Sztárvendégekkel, meglepetésprogramokkal, filmvetítéssel készül a két független színházi társulat a keserű édes búcsúra, ahol a halotti tor tisztessége mellett arra is lehetőség lesz, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten támogassa a szintén a megszűnés szélére került TÁP Színházat.

Az Óver Dózis, Szputnyik-temető és TÁP-támogató bankett az A38-on lesz 2015. május 2-án.

Fellép: DJ  Palotai, Puszi együttes, TÁP varieté, valamint többek között Andrássy Máté, Bánki Gergő, Fekete Ádám, Janklovics Péter, Jordán Adél, Kamarás Iván, Keresztes Tamás, Nagy Ervin, Schönberger Ádám, Szabó Győző, Vécsi Tibor, Vinnai András, valamint a Szputnyik és TÁP Színház társulata. Filmet vetítenek a Szputnyik 7 évéről, és meglepetés színházi programok, interaktív tárlatvezetés, színháztörténet óra várja a társulatok kedvelőit, amint egyperces színházat is tartanak a Szputnyik és a TÁP Színház társulatának tolmácsolásában.

Még több minden az esemény oldalán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top