+ Film

Most légy férfi! – werkfilm már van, de a történet még titok

Új énekessel, a színészként is ismert Magyar Bálinttal nyitotta meg az évet Group’N’Swing’. A sármos énekes azóta tökéletes összhangba került a csapat dívájával, Mihályi Rékával. A két frontember a ’Most légy férfi’ című dalhoz készülő új klipben romantikus közelségbe került egymáshoz!

A swing & boogie showzenekar nagy lendülettel készül a tavaszra: új dal, új klip és e hónapban megjelenik az új album is. A Most légy férfi című dalhoz készülő videót a Boscolo Hotel egyedülállóan elegáns belső tereiben forgatták. A klip története egyelőre még titok, de Mihályi Réka azért annyit elárult, hogy álomszép ruhákban láthatjuk őt, és kacérkodásban se lesz hiány.

A forgatókönyvhez az ötletet természetesen a dal szövege adta. A klip végén kiderül, hogy az igazi férfi számomra új énekesünk, Magyar Bálint

– meséli az énekesnő.

Annyi biztos, hogy bizonyára sok férfi irigykedhet majd Bálintra, aki a színpadon legalábbis már igazán közel került a swing és boogie zenék dívájához.

Réka fantasztikus énekesnő büszke vagyok, hogy mellette állhatok. Bevallom engem is meglepett, hogy milyen természetes módon beilleszkedtem a csapatban, mintha már ezer éve együtt dolgoznánk

– fűzi hozzá Bálint.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top