+ Fotó

A kertet fotózták, de egy égi jelenség is rákerült a képre

A kertet fotózták a nagyiéknak, és később vettek észre egy elmosódott fekete foltot az égen. Az ufo-hívők fellelkesedtek, egyikük szeriint bármikor fotózgatjuk az eget, tele lesznek a képek azonosítatlan repülő objektumokkal.

A kép azért készült, mert az anyuék elkészültek a kerttel. Lefotózták, hogy a nagyszülőknek megmutassák. És utólag vették észre a fotón ezt a valamit. Ennyi.

Ezt tette közzé egy Facebook-csoportban egy lány vasárnap. A fotó a somogyi Kéthelyen készült.

A csoporttagok jöttek a megfejtésekkel. Van, aki szerint a hosszú záridő okozhat a képen elmosódást, és madár is lehetett. Más meteorológiai léggömbre tippel. A legtöbben azonban ufót látnak a képen.

Időnként sikerül lekapni őket, vagy meglátni , bár nappal ritkábban. Aki nem hisz, egészségére, én tudom, hogy itt vannak, régebben mint szó esne róluk. Hinni Istenben kell, és nem az idegenekben. Ők egyszerűen fizikai és matematikai lehetetlenség, hogy ne létezzenek

– véli egy hölgy.

A mi világunkra 5 dimenzió épül fel, a többit elég nehéz megfogalmaznom. 30 éve tudok olyasmit, amiről nem beszélek, mert pánikot keltene…

– írta rejtélyesen egy fiatalember.

Aztán érkezett egy javaslat, fotózzák telibe az eget, ahányan és amikor csak tudják.

Mi lenne, ha tennétek majd egy próbat, mindenki kimegy egy nap a szabadba, de lehet a városban is, amikor szép tiszta az idő, és csak úgy vaktában, találomra elkezdi fotózni a kék eget! Majd számoljatok be, hogy mit találtatok, mert egyiken biztos ott lessz egy azonositatlan repülő tàrgy! (Ufo)

A különös égi jelenségek rendre izgalmat okoznak az idegenek létezésében hívő emberekben. A minap egy chilei eset kavarta föl ismét a Nap-rendszer állóvizét.

https://youtu.be/_r7KrYDpptA

 

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top