+ Színház

Jordán nem bojkottál és kávézni hívja Vidnyánszkyt

jordán tamás

Rendkívüli társulati ülésen jelentette be Jordán Tamás direktor, hogy a szombathelyi Weöres Sándor Színház nem csatlakozik a POSZT bojkottjához. Vidnyánszky Attilát kávézni hívta a pécsi találkozó kitalálója.

Részt vesz és versenyez a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjában a szombathelyi társulat. Ezt Jordán Tamás, a találkozó egykori igazgatója, a VSZSZ rendkívüli társulati ülésén jelentette be, írja a vaol.

Jordán Tamás azt nyilatkozta, az olimpia bojkottja a sportolók négyéves munkáját teszi tönkre, szerinte a színészektől sem lehet elvenni a bemutatkozás lehetőségét. A bojkott helyett a szakmaiságban és az alapvető humánumban bízik a színész-rendező igazgató.

Beres_Attila_es_Szekely_Csaba

Béres Attila rendező és Székely Csaba, a Vitéz János szerzője FOTÓ: Stekovics Gáspár

A POSZT működési szabályainak rendezetlenségét elhűlve tapasztalja Jordán, de szerinte a találkozás, a nyitottság és a párbeszéd jegyében – ami régen jellemezte a POSZT légkörét – talán megoldhatók a problémák. Ő továbbra is a csatabárd elásása mellett van.

Mindezeket Vidnyánszky Attila rendező-igazgatóval szeretné megbeszélni, akit a lapnak adott interjúja közben felhívott, és egy közös kávézást egyeztetett vele.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top