+ Színház

Ebben a darabban szív van és életöröm és pergő nyelvű riposztok minden mennyiségben

Már az őszre készül a Pesti Magyar Színház, amikor a Chioggiai csetepaté olvasópróbájával elindította az októberre tervezett bemutató próbaidőszakát.

A Pesti Magyar Színház olvasópróbáján a direktor elmondta, hogy a színház fontos feladata a színvonalas szórakoztatás, ezért tűzte repertoárra Goldoni briliáns vígjátékát.

Szórakoztatva tudjuk becsábítani a nézőt, meggyőződésem, hogy ez a bemutató alkalmas arra, hogy megtöltse a nézőterünket estéről estére

– mondta Zalán János.

A rendező és dramaturg Kéri Kitty, aki 2011-ben Veszprémben egyszer már színpadra állította a Chioggiai csetepatét, de erre a bemutatóra teljesen új szövegkönyvvel és vadonatúj rendezői koncepcióval készült.

Ebben a darabban szív van és életöröm, szerelem, csatározás és pergő nyelvű riposztok minden mennyiségben. Olyanoknak ajánlom, akik mernek és tudnak szeretni

– mondta Kéri Kitty.

A főbb szerepekben a színház társulatának tagjai: Balsai Móni, Ruttkay Laura és Soltész Bözse kettős szereposztásban, Tóth Éva, Fillár István, Gáspár Tibor, Horváth Illés, Takács Géza, Gémes Antos, Ágoston Péter, Pavletits Béla és Rancsó Dezső. Mellettük Eperjes Károllyal, Rajkai Zoltánnal, Gáspár Katával és Juhász Rózával találkozhat a néző.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top