+ Design

Talán még a fröccs is fából lesz a csórompusztai kocsmában

A Hello Wood alkotótábor továbbra is zárt, szakmai hét marad, este koncertekkel, performanszokkal, viszont az installációkat áttelepítik a Művészetek Völgyébe.

Idén is több tucat építész érkezik július közepén Csórompusztára, hogy sok köbméternyi fából hozzanak létre nagyon látványos installációkat, írja a We Love Balaton.

A Hello Wood alkotótábor egyik alapítója, Pozsár Péter elmondta, programjuk továbbra is zárt, szakmai hét marad, este koncertekkel, performanszokkal, viszont az ott elkészült installációkat utána áttelepítik a Művészetek Völgyébe.

hell

Újdonság, hogy idén tematikus lesz a tábor, a falut adták meg témának. Minden résztvevő projekt az egyik épületet fogja megalkotni: a templomot, a kocsmát. Újdonság lesz az is, hogy az egyes projekt csoportoknak össze kell hangolni a munkát, hiszen a végén egymás mellé kell rakni az épületeket és meg kell állapodniuk, hol legyen a templom, milyen kialakítású legyen a fő tér.

A Hello Wood eddigi ténykedései sem voltak érdektelenek, győződj meg róla magad. Itt a három évvel ezelőtti dénestapolcsányi projektet látjátok, itt pedig a húsvéti készülődésről írtunk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top