+ Zene

Harcsa Veronikát törött üvegen járatták, leöntötték fekete tintával, és ez még mind semmi!

Merthogy a kiváló énekes új klipjüknek a forgatásán azt tartotta a legnagyobb kihívásnak, hogy színészi munkát kellett végeznie, amihez nincs rutinja. Bin-Jip klippremier.

Harcsa Veronika énekes, Gyémánt Bálint gitáros és Andrew J zenei producer/dj Bin-Jip nevű zenekara tavaly decemberben jelentette meg Heavy című második lemezét, amelynek a Művészetek Palotájában tartott bemutatóján fellépett a trióval Erik Truffaz trombitás is, írja a recorder.blog.

A Bin-Jip aztán teltházas A38-koncert és sikeres lemezbemutató turné után elkészítette az album Dinner With A Demon című záródalához ezt a videót, amit Vandad Kashefi rendezett és egy történetmesélős, hátborzongató, nagyon hatásos klip lett.

harcsa_veronika--e1352502459654

Harcsa Veronika a klipforgatásról mesélt a Recordernek:

Ilyen nagyszabású klipforgatáson korábban sosem vettünk részt. Különleges volt, hogy mindannyiunknak valamilyen szinten színészkedni is kellett, amitől én nagyon tartottam, hiszen semmi színészi rutinom nincs. Ez nagyobb kihívás volt, mint hogy törött üvegen kellett járnom, leöntöttek fekete tintával, vagy hogy óriás kontaktlencsét kellett viselnem.

És akkor a sötét, fojtogató hangulatú dalhoz a képeiben magába szippantó, lebilincselő történetet elmesélő alkotás:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top