+ Zene

Igy alakítja önmagát első klipjében a frontember

A Nekem így jó az egyik legszemélyesebb dal az albumról, az én életemről szól. Teljesen beette már magát a zenekar és a rajongóink bőre alá, egyértelmű volt, hogy ehhez kell klipet forgatnunk, mondja Csé.

Elkészült az alterpopban utazó Bogoz zenekar első klipje, melyet Nekem így jó című dalukhoz forgattak. A dal a frontember életéről szól, így a mondanivalót erősíti az, hogy a tagok önmagukat alakítják a kisfilmben. 

A három tagú, saját bevallásuk szerint egyszerűen csak könnyűzenét játszó zenekar 2011 óta színesíti a hazai zenei élet palettáját. Olyan jól ismert együttesekkel koncerteztek már, mint a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk vagy a Vad Fruttik, de emellett számos önálló fellépést is maguk mögött tudhatnak. A Bogoz első nagylemeze 2014. elején jelent meg Azt hiszem, mégis viszem a szívem címmel.

Az NKA támogatásával készült el első videoklipjük, melyet Holtai Gábor rendezett, operatőrként Kiss Gravi András, vágóként pedig Kovács Éva Vica működött közre.

A klip elvont történetéhez eredetileg absztrakt látványvilágot képzeltünk el. Holtai Gábornak már elsőre megtetszett az alapötlet, de vérbeli rendezőként azt javasolta, hogy adjunk hozzá életszerűbb jeleneteket, így végül sikerült valami különlegeset létrehoznunk

– árulta el a zenekar frontembere, Csé, aki azt is elmesélte, miért meghatározó számára ez a dal.

– A Nekem így jó az egyik legszemélyesebb dal az albumról, az én életemről szól. Teljesen beette már magát a zenekar és a rajongóink bőre alá, egyértelmű volt, hogy ehhez kell klipet forgatnunk.

A Csé (ének, gitár), Tibi (basszusgitár) és Patrik (dob) által alkotott Bogozt legközelebb április 17-én láthatjuk a Gozsdu Manó Klubban, ahol a Jurij vendégeként lépnek fel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top