+ Életmód

Tudtad, hogy a szíved önálló döntéshozásra képes?

És hogy mintegy negyvenezer agysejtet tartalmaz és saját idegrendszerrel rendelkezik? Egy különleges előadáson erről is hallhatsz.

A szív ereje, avagy szívünk rejtett intelligenciája című interaktív előadást azoknak állították össze, akik nem hallottak még a több mint egy évtizedes forradalmi felfedezésekről a szívvel kapcsolatban. Ezt írja Facebook-oldalán Egres Katinka színművész, szemléletfejlesztő inspiratőr.

Az előadáson megismertetnek néhány egyszerű, de hatásos módszert arra, miként lehet visszanyerni a belső harmóniát, ami nemcsak mentális és pszichikai, hanem fiziológiai gyógyulással is jár, akárhányszor csak helyre áll a természetes áramlás a két szervrendszer, a szív és az agy között.

A legtöbb ember tudja, milyen érzés harmóniában és áramlásban lenni, amikor a szívünk és elménk együtt dolgozik, amikor valódi kapcsolatokat létesítünk másokkal, a szinergia ezen megnyilvánulását könnyű szeretni

– írja a színművész, aki a harmónia létrehozásának tudatossága felé mutat utat.

Már fiatalon kénytelen volt megismerkedni az öngyógyítás fortélyaival, boldogságkeresésről, önismeretről szóló írásai sokaknak segített saját krízishelyzeteik megoldásában. A MAG VAGY Elmélet megalkotója külföldi filmes karrierje előszobájából fordult vissza és költözött haza,  belső hívást érezve a magyar emberek sorsának gyógyítására.

Első saját filmes alkotása sokakat inspirált egy magasabb minőségű élet lehetőségére.

Katinka és Tarnóczy Vilmos a fővárosi MiTér? iskola alapítói.  Két különböző helyről, különböző utakon indultak el az önismeret rögös útján. Vilmos autószervizes vállalkozóként indult, majd szervizeinek népszerűsítése kapcsán fordult az internet világa felé. Felismeréseiből és belső útjának tapasztalataiból megírta első könyvét Szökés az elme börtönéből címmel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top