+ Film

Itt fotelből nézheted meg a fesztivál összes filmjét!

A legjobb film és a legnehezebb út kategóriában is Lucile Chaufour dokumentumfilmje, az East Punk Memories kapta a legtöbb szavazatot, így ez a film biztosan látható lesz a 25. Mediawave Együttléten.

Az internetező közönség áprilisig szavazhatott a 2. Úton Online Filmfesztivál filmjeire. A legjobb film és a legnehezebb út kategóriában is Lucile Chaufour dokumentumfilmje, az East Punk Memories kapta a legtöbb szavazatot (a nyitóvideón az Index werkfilmje Menjen mindenki az anyjába címmel), így ez a film biztosan látható lesz a 25. Mediawave Együttléten.

A legjobb operatőr Jean-Philippe Bouyer lett, az internetes szavazók Fred Gélard: Ingyen party című kisjátékfilmjén végzett munkáját értékelték. A legjobb színész kategóriában Czene Csaba kapta a legtöbb szavazatot, ő Illés Attila kisjátékfilmjének, a Robinsonnak volt a főszereplője. Niranjan Raj Bhetwal Megérett a kökény című kisjátékfilmje lett a legszebb út kategória nyertese, a legfurcsább útnak Matusik Szilárd Vakondok 3 – Út a felszínre című filmjét választották.

A legjobb film és a legnehezebb út kategóriában is Lucile Chaufour dokumentumfilmje, az East Punk Memories kapta a legtöbb szavazatot, így ez a film biztosan látható lesz a 25. Mediawave Együttléten, ahol a zsűri döntése is nyilvánosságra kerül.

A végeredmény:

Legjobb film: Lucile Chafour (Franciaország): East Punk memories (dokumentumfilm)

Legjobb operatőr: Jean-Philippe Bouyer, Fred Gélard (Franciaország):Ingyen party (Free Party) 

Legjobb színész: Czene Csaba, Illés Attila (Magyarország): Robinson 

Legszebb út: Niranjan Raj Bhetwal (Nepál): Mégérett a kökény (Kafal Pakyo) (kisjátékfilm)

Legnehezebb út: Lucile Chafour (Franciaország): East Punk Memories (dokumentumfilm)

Legfurcsább út: Matusik Szilárd (Magyarország): Vakondok 3 – Út a felszínre (dokumentumfilm)

Továbbiak a fesztivál közösségi oldalán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top