+ Sztori

Ha ez igaz, akkor léteznek ufók

Kétszázötvenmillió évesnek és mikrocsipnek vélik azt a tárgyat, amit Oroszországban egy sziklába ágyazódva találtak meg kutatók. Az ufológusok ujjonganak, a szkeptikusok nem csinálnak semmit. Mindentudás világegyeteme 2.0.

Hihetetlen felfedezést tettek kutatók az oroszországi Labinskban, írta az Ancien-Code honlap a minap. Egy 225-250 millió évesnek vélhető mikrocsipet vagy arra emlékeztető tárgyat találtak. Ami ha valóban mikrocsip volna és valóban ennyi idős, akkor az a történelem új fejezetét nyitná meg, idegen civilizációk és egykori földi látogatásuk valószínűségét igazolva.

chip

Az ufológusok érthetően izgalomba jöttek a felfedezés hírére, azonban még sok időbe telhet, amire sikerül a mikrocsipet vallatóra fogni. Oly módon van ugyanis beágyazódva egy sziklába, hogy a kutatók hozzá sem mernek nyúlni, nehogy kárt tegyenek benne.

Az Ancien-Code.com mindenesetre drámai kérdésekkel feszegeti a tárgy mibenlétét:

Egy másik szikla műve vagy az anyatermészet alkotása, esetleg tényleg egy mikrocsip, ami egy földönkívüli faj egykori látogatásának a bizonyítéka a távoli múltból?

A kutatók jelenlegi problémája az, hogy nem pontosan tudják meghatározni a szikla korát, és kérdést vet föl az is, hogy a titokzatos csip körül szerves anyagokat találtak.

chip2

A tárgyat egyébként a krasznodari régióban egy halász, Viktor Morozov fedezte föl, aki néhány napja sokkal híresebb, mint az előtt. Hogy bevonul-e a történelembe, vagy csak egy médiahack részese, egyszer biztosan kiderül. Addig még éppen van idő erre a kis mozira:

Az a bizonyos 250 millió év egyébként elég sok idő, ennyi kell a Pangea Ultima kialakulásához, vagyis a földrészek egyesüléséhez, és ennyi időbe a telik a Napnak, hogy egy teljes kört megtegyen a Tejútrendszer magja körül. Viszont ennyi idő alatt az emberiségnek jószerével csak egy kérdésre futotta ufo-témában…

5 hozzászólás

5 Comments

  1. robiroboter szerint:

    vesztettek egy olvasót. ha hülyeségre vagyok kiváncsi, inkább lemegyek a krimóba. fact check & szeriőz újságírás, mi?

  2. Promó szerint:

    Jujj, robiroboter kolléga, a komolyságtól és a savanyúságtól nehogy orra bukj! A librarius pedig biztosan a kardjába dől, hogy elvesztett, mint olvasót 🙂

    • robiroboter szerint:

      szólj, ha megtaláltad az irónia vagy a humor csíráját a „cikkben”, mert nekem ez nettó baromságnak tűnik. mínusz egy jól indult lap, ahol csesznek az épeszű szerkesztésre. sajnálom, mert voltak és vannak jó pillanatai, de április egy már két hete volt.

  3. zais szerint:

    Isten hat nap alatt teremtette a világot, bár a szovjet tudósok már jóval előtte folytattak tudományos kísérleteket….

  4. Eteroxee szerint:

    Egy csiga keresztmetszetét mikrocsipnek vélni…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top