+ Képzőművészet

Itt van az első képzőművész válasza a brókerbotrányra

weiler péter

Két héttel ezelőtt Weiler Péter képzőművész áruházi parkolókban végzett performanszokkal szórakoztatta az arra érzékeny közönséget, az első nemzeti vasárnapi boltbezárás idején…

Két héttel ezelőtt Weiler Péter képzőművész áruházi parkolókban végzett performanszokkal szórakoztatta az arra érzékeny közönséget, az első nemzeti vasárnapi boltbezárás idején vécépapírt és ásványvizet árult a kocsija csomagtartójából, amelyből kikandikált egy kisebb tábla, vasárnap is nyitva felirattal.

Most a brókerbotrány indította el Weiler Péter fantáziáját, és elkészítette a mély élményt nyújtó, minden magyar állampolgárt elgondolkodtató Kötvénykibocsátási tájékoztatót olvasó lány című festményét. A posztmodernen túli, számítógépes grafikai illúziókat keltő alkotás nem bonyolult kivitelezési módja teret enged bizonytalan gondolatainknak, amelyekben átéljük a drámát, vajon sikerül-e jó döntést hoznia a kötvénykibocsátási tájékoztatót olvasó lánynak. A levegőben álló, átmarkolt vörös bögre azt sugallja, ne, ne tovább Franciska!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top