+ Gasztro

Borban fürdik majd az egész ország

Ilyen kutatásra még nem volt példa Magyarországon. A Nemzeti Bor Maraton speciális applikációja segítségével véleményt lehet mondani a borászoknak. Ütős a rozéd, Konyári!

Az idei év egyik legnagyobb országos közösségi rendezvénye lesz a Nemzeti Bor Maraton. Az esemény kiemelt programjaként rendezik meg az ország három, a borturizmushoz, valamint a szőlészeti és borászati ágazathoz kötődő nagy egyetemi városában, Budapesten, Szegeden és Pécsett az első Nagy Egyetemi Bortesztet, 2015 tavaszától.

A kutatás, amilyenre még nem volt példa Magyarországon, egy speciális applikáció segítségével valósul meg, amely az egyébként is innovatív módon a belföldi bormarketingre ható Nemzeti Bor Maraton országos rendezvénysorozat saját fejlesztése.

borfurdo2

Láthatólag egyre több, és több megjelenési lehetősége van a borászoknak hazánkban. Most már szinte minden nagyobb városnak van borfesztiválja, előfordul, hogy egy évben több is.

Az esemény sajtóközlemény azt írja:

Jól látható, hogy a borszakma megítélése pozitív irányba épül és egyre nagyobb a szükség a fogyasztókban arra, hogy tudatosan tudjanak választani, kóstolni. Elkezdtek véleményeket alkotni, amelyeket nem biztos, hogy minden esetben el tudnak mondani a termelőnek. Erre is ad egy lehetőséget – szó szerint a kezükbe – a mobiltelefonjaikon keresztül az applikáció.

Közel 350 hallgató részvételével a Budapesti Corvinus Egyetemre látogat el a Nagy Egyetemi Borteszt 2015. április 8-án.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top