+ Irodalom

Hajdu Steve megnevetteti a gyerekeket

Gondold meg, ha a lurkód felolvasásra kér, mert ha megteszed, akkor bizony hülyeségeket fogsz beszélni és mindenki nagyon-nagyon ki fog nevetni. De annyi baj legyen!

Az Európa Könyvkiadó gondozásában, Elekes Dóra fordításában, jelent meg a Képtelen könyv. Szerzője B. J. Novak színész, stand-up komikus, forgatókönyvíró és rendező, akit a magyar közönség mindeddig leginkább a televízióból (A hivatal, Híradósok) ismerhetett. Most új oldaláról mutatkozik be: gyerekkönyvet írt.

A könyv alapötlete zseniálisan egyszerű: cseréljünk szerepet a felnőttekkel, és egy pillanatra diktáljunk nekik mi, gyerekek.

Nyomjuk ezt a könyvet a kezükbe, és aztán nézzük, hogyan dől romokba a méltóságuk, ha csak erre a tíz percre is. Amerikában óriási siker, osztatlan rajongást vált ki szülőkből és gyerekekből egyaránt.

Néhány élmény az olvasók-felolvasók táborából:

A gyerekünk garantáltan még egyszer hallani akarja majd. Harmadszorra pedig talán már ő akar nekünk olvasni. Mert egy könyv éppúgy tud szórakoztatni kép nélkül, mint képpel, és ezt jó, ha a gyerekek egész korán megtapasztalják.

Szél Dávid, Apapara blog

Egy kedves hülyeségben a gyerekek mindig benne vannak – ahogy én is! Szeretek Robotmajomkodni!

Kardos-Horváth János, Kaukázus zenekar

Jólesik néha együtt marháskodni, élvezni, hogy anya vagy apa is ovissá válva hülye szavakat ismételgetve bohóckodik.

Hadas Kriszta, televíziós szerkesztő-riporter

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top