+ Képzőművészet

Az oktatás csúcsa a szovjet erotikus ABC-s könyv! 18+

Merkurov

Sergey Merkurov erotikus ábécés könyve egészen új megvilágításba helyezi az állítólag szexuálisan elnyomott kommunista társadalmat.

A szovjetek igenis szerették a szexet! A grandiózus Sztálin szobrairól híres Sergey Merkurov erotikus ábécés könyve egészen új megvilágításba helyezi az állítólag szexuálisan elnyomott kommunista társadalmat. A Puskin Szépművészeti Múzeum korábbi igazgatója egy hetyke ábécés könyvet rittyentett még a század elején, melyben emberek formálják ki a betűket a leglehetetlenebb szexpózokban. A meglehetősen szórakoztató képeskönyvet 1931 környékén publikálták, állítólag azért, hogy felvegyék a harcot a szovjet népet sújtó írástudatlansággal. Merkurov könyve a szovjet birodalom bizarr kísérlete, melytől azt remélték, hogy hatékonyan magyarázza és érteti meg a furcsa cirill betűket.

Merkurov

A görög-római stílus ihlette képek között olyan karakterek tűnnek fel, mint Ámor, vagy a levágott pénisszel repkedő perverz szatírok. Merkurov könyve a szovjet birodalom bizarr kísérlete arra, hogy meglehetősen hatékonyan magyarázza és értesse meg a furcsa cirill betűket.

Merkurov

Merkurov

A sors iróniája, hogy Merkurov keze munkáját dicséri a három legnagyobb Sztálin szobor és többek között Maxim Gorkij halotti maszkja is.

Merkurov

Merkurov Merkurov

Aki még több képet nézegetne, az ITT megteheti.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top