+ Film

X akták: Scully és Murder ügynök 13 év után visszatér!

X-akták

A kilenc évadot megélt sorozat, amelyben Mulder és Scully megoldatlan rejtélyeket és paranormális eseteket vizsgált, 1993-tól 2002-ig futott.


Tizenhárom évnyi kihagyás után eredeti szereplőivel tér vissza a televíziók képernyőjére az X-akták című kultikus sci-fi sorozat – írta a BBC News.

David Duchovny és Gillian Anderson egy hatrészes széria erejéig ölti magára ismét Fox Mulder és Dana Scully FBI-ügynökök szerepét. A forgatási munkálatok idén nyáron kezdődnek az eredeti sorozat “atyja”, Chris Carter irányításával. Egyelőre nem tudni, hogy a miniszéria mikor kerül a televíziók képernyőjére.

A kilenc évadot megélt sorozat, amelyben Mulder és Scully megoldatlan rejtélyeket és paranormális eseteket vizsgált, 1993-tól 2002-ig futott.

Több mint 200 epizódjával az X-akták az amerikai kábeltelevíziózás történetének leghosszabb ideig futó sci-fi sorozata. A széria alapján két egész estés film is készült, az 1998-as X-akták: A film és a 2008-as X-akták – Hinni akarok.

Úgy tekintek az elmúlt időszakra, mint 13 évnyi reklámszünetre” – mondta Carter. A jó hír az, hogy a világ mostanra csak még furcsább lett, így ennek a hat történetnek az elmesélésére tökéletes az időzítés – idézte Cartert a BBC News.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top