+ Film

Clooney vette szárnyai alá Tom Ford divatgurut

A Guccinál és az Yves Saint Laurent-nél is megfordult Tom Ford első munkáját az év filmjének választotta az Amerikai Filmintézet.

Tom Ford amerikai divatguru újra rendezni készül, George Clooney producerként fog közreműködni a munkálatokban, adta hírül a The Hollywood Reporter filmes portálra hivatkozva az MTI.

tom_ford_george_clooney_split

Ford, aki a 2009-es Egy egyedülálló férfi című drámával debütált rendezőként, ezúttal Austin Wright Tony and Susan című könyvét dolgozza át a mozivászonra, Nocturnal Animals (Éjjeli állatok) címmel.

Ford írta a thriller forgatókönyvét is, míg Clooney a Grant Heslovval közös Smokehouse cégén keresztül producerként jegyzi az alkotást

Wright írása 1993-ban jelent meg. A történet főszereplője Susan, akinek volt férje ad egy könyvkéziratot, hogy kikérje róla a nő véleményét.

A könyv ezután két történetet követ: a regénybelit (Nocturnal Animals), amely egy férfiről szól, akinek családi vakációja erőszakba és halálba torkollik, és Susan történetét, aki elkezdi felidézni első házasságát és sötét dolgokat fedez fel saját magával kapcsolatban.

Ford, aki a Guccinál és az Yves Saint Laurent-nél is megfordult, mielőtt létrehozta saját márkáját, társírója, rendezője és producere is volt az Egy egyedülálló férfinak. A Colin Firth főszereplésével készült alkotást annak idején az év filmjének választotta az Amerikai Filmintézet (AFI).

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top