+ Zene

Bejelentette búcsúkoncertjét a Black Sabbath

A metál egyik megkerülhetetlen alapzenekara, a Black Sabbath tavaly bejelentette, hogy még egy utolsó nagylemezt készít, illetve utoljára mennek turnézni 2015-ben. Most kiderült, hogy mikor lesz a búcsúkoncertjük.

A metál egyik megkerülhetetlen alapzenekara, a Black Sabbath tavaly bejelentette, hogy még egy utolsó nagylemezt készít, illetve utoljára turnézni mennek 2015-ben. Most kiderült, hogy mikor lesz a búcsúkoncertjük – írja a Stereogum.

A néhány éves szünetet leszámítva 1968-tól létező Black Sabbath utoljára 2013-ban jelentetett meg albumot, akkor 18 éves albumcsendet törtek meg. A most készülő nagylemez a Black Sabbath huszadik nagylemeze lesz. A legutóbbi albumhoz hasonlóan a zenekar most is Rick Rubin producerrel dolgozik.

A turné utolsó állomása november 22-én Japánban lesz, az ottani Ozzfest második napján, Tokió közelében. Egyelőre úgy tűnik, hogy az Ozzy feleségével anyagilag összebalhézó Bill Ward dobos nem játszik az utolsó koncerten, de Ozzy Osbourne azt nyilatkozta: reméli, hogy a problémák megoldódnak és Ward csatlakozik hozzájuk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top