+ Zene

Szívroham végzett az 55 éves dobossal

twisted sister

A Twisted Sister dobosa volt az együttest mozgató fő hajtóerő, ő volt a szíve és a lelke az együttes hangzásának. Egy barátot és legendát vesztettünk el – nyilatkozták a tagok.

Elhunyt pénteken A. J. Pero (teljes nevén Anthony Jude Pero), a Twisted Sister amerikai heavy metal együttes dobosa.

A zenekar közleménye szerint az 55 éves dobossal feltehetően szívroham végzett, miközben New York államban turnézott másik együttesével, az Adrenaline Mobbal. A Twisted Sister gitárosa, Jay Jay French úgy nyilatkozott, hogy Perót reggel hiába próbálták felébreszteni, majd kórházba szállították, de már ott sem tudtak segíteni rajta.

French azt mondta:

Dobosunk volt az együttest mozgató fő hajtóerő, ő volt a szíve és a lelke az együttes hangzásának. Egy barátot és legendát vesztettünk el.

Dee Snider énekes részvétét nyilvánítva kijelentette, hogy Pero sajátos, pörölyszerűen erőteljes dobolása jelentős mértékben hozzájárult a zenekar felemelkedéséhez és nemzetközi sikereihez.

A Twisted Sister a nyolcvanas években volt a csúcson. A Music Television térhódításával lett világszerte népszerű, elsősorban a We’re Not Gonna Take It és az I Wanna Rock című számhoz készített videoklippel.  Az együttes új albumot hosszú ideje nem készített, de máig folyamatosan koncertezik. French most azt mondta, még nem tudják, mi lesz a sorsa további fellépéseiknek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top