+ Design

Ilyen lesz az idei első WAMP vásár

WAMP

Az eddigiektől eltérő felhozatallal készülnek a WAMP vásár szervezői most vasárnap a Millenárison.

 A Nemzetközi Visegrádi Alappal közösen szervezett projekt révén első alkalommal mutatkoznak be a régió dizájnerei a Millenáris D csarnokában.

– tájékoztatták az MTI-t a vásár szervezői, ahol a visegrádi országokból érkező több mint húsz dizájner mellett csaknem száz tervező termékei várják a dizájn kedvelőit.

Szlovákiából mások mellett a Minka és az L.K.minilab porcelánékszereket és más porcelántárgyakat mutat be, a Remini füzeteket és naptárakat kínál, míg a Mile gyerekholmikat hoz Magyarországra. A DEAR FRIENDS és a Varsity Project ruhákkal, a Divarush szabadidős holmikkal, a Handmade by Lilian kötött kiegészítőkkel lesz ott vásáron.

A magyar tervezők közül többen legújabb kollekciójukat kínálják az érdeklődőknek. Az Artista, a Ballon Showroom, a Camou vadonatúj darabjai mellett a WAMP-on még kevéssé ismert alkotók is szerepelnek. Közülük a Licorice újrahasznosított gumi hulladékból készült ékszerekkel, a Nebouxii öltözék kiegészítőkkel: zokni-családdal, valamint betonból készült csokornyakkendőkkel készül a vásárra.

További részletek a vásár honlapján olvashatóak.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top