+ Életmód

Ki dönti el, lehessen-e gyereke egy homoszexuális párnak?

homoszexuális

A tiltakozás azután kezdődött el, hogy Domenico Dolce és Stefano Gabbana homoszexuális divattervező pár a természetes család mellett állt ki.

Tegnap délután Peter Tatchell vezetésével LGBT aktivisták a következő üzeneteket mutatták a Dolce&Gabbana divattervező párnak, meleg párok örökbefogadásával kapcsolatos vitájuk után.

Dolce&Gabbana! A homofóbia nem divatos!

D&G piac meleg vendégeknek, de a meleg családokat már visszautasítják! Képmutatók!

D&G csak a Vatikán homofóbiáját tükrözi – szégyen!

Egyenlő szerelem, egyenlő házasság!

Az LGBT (magyarul Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) aktivistái tegnap délután „ostromolták meg” a londoni áruházat, jelentette a Dazed. Peter Tatchell a következőket mondta:

Reméljük, hogy elérjük azt, hogy a Dolce&Gabbana bocsánatot kér, és elismeri, az azonos neműek házasságában felnőtt gyermekek épp olyan boldogok lehetnek,  és éppoly rendben vannak, mint azok a gyermekek, akik hagyományos családban nőnek fel.

A tiltakozás azután kezdődött el, hogy Domenico Dolce és Stefano Gabbana homoszexuális divattervező pár a természetes család mellett állt ki. Férfi és nő házasságának és a gyermekek hagyományos családban való felnevelésének támogatása, különösen hírességek részéről nem gyakori a melegek körében.

Elton John, aki tavaly nyáron házasodott össze David Furnish-sel, bojkottot hirdetett a divattervező pár és brandje ellen, mondván: ódivatúak, akárcsak a a divat, amit csinálnak.

Meleg vagyok, nem lehet gyermekem… Az életnek megvan a maga természetes áramlása, vannak dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni. És az egyik ilyen dolog a család.

felelte Domenico Dolce a Panorama magazinnak arra a kérdésre, hogy nem szeretnének-e apák lenni.

Ellentmondunk a meleg örökbefogadásnak. Az család egyedül a hagyományos felállásban létezik. Semmilyen kémiai úton nyert magzat vagy béranyaságot nem fogadunk el: az életnek természetes menete van, és vannak dolgok, amelyeket nem kellene megváltoztatni.

Tegnap hozzátették azonban a CNN-nek: szeretik a meleg párokat. Csak éppen ez a személyes véleményük.

Peter Tatchell kitart a véleménye mellett:

Joguk van a véleményükhez, de nekünk is a miénkhez. Szeretnénk mindezzel jelezni nekik, hogy az előítéletek nem vezetnek sehová.

dolce-e-gabbana-

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top