+ Zene

Látványos szövegvideókkal mutatja be új lemezét a magyar zenekar

audio love nation

Új kislemezzel jelentkezett a dögös garázs-rock zenét játszó Audio Love Nation, melynek dalait látványos szövegvideókkal mutatják be. A budapesti vintage rock and roll banda immáron túl van 100. koncertjén, bemutatkoztak Csehországban, Németországban, Angliában, Ausztriában és Szerbiában is, most pedig három részes kislemez sorozattal mutatják be zenéjük minden oldalát.

Új kislemezzel jelentkezett a dögös garázs-rock zenét játszó Audio Love Nation, melynek dalait látványos szövegvideókkal mutatják be.  A budapesti vintage rock and roll banda immáron túl van 100. koncertjén, bemutatkoztak Csehországban, Németországban, Angliában, Ausztriában és Szerbiában is, most pedig három részes kislemez sorozattal mutatják be zenéjük minden oldalát.

Erre a kislemezre azokat a dalokat raktuk, amelyek az újak közül legközelebb állnak a régi dalokhoz stílusban. A From the Front névvel is azt akarjuk mondani, hogy ez az a rész, ami nem annyira meglepő tőlünk. Akik eddig jártak koncertre tehát szemből látták a zenekart azok eddig is kb. ilyennek ismertek minket, ha berakod ezeket a dalokat az előző lemezünk után ez egy relatíve természetes fejlődésnek tekinthető. A két másik rész már sokkal jobban eltér a régi daloktól

– mondta a kislemezről Remetei Filep Ákos, az Audio Love Nation csapat gitárosa.

A dalok szövege Jaro Mayda, a zenekar dobosának versei alapján születtek, Jávor Gergő énekes pedig dalszövegformába öntötte őket. A látványos szövegvideókat Kőrös János és Csepella Olivér (a Nyugat + Zombi alkotója, akivel interjút is készítettünk) készítették, Váradi Eszternek gyönyörű betűit felhasználva, míg a kislemez borítót Kohut András tervezte.

A szövegvideók:

Az Audio Love Nation korábbi videóklipje, amelyben Szabó Erika egy Slash-babát szül:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top