+ Film

Új zeneszerző a Star Wars mögött!

Star Wars

A 2016 decemberében megjelenő Rouge One lesz az első olyan Star Wars-játékfilm, amelynek muzsikáját nem John Williams szerezte.

Idén Alexandre Desplat két filmzenéjét – a Kódjátszma és A Grand Budapest Hotel soundtrackjét – is Oscarra jelölték, és utóbbiért elnyerte az amerikai filmakadémia díját. Ő jegyezte tavaly a Rendíthetetlen és a Godzilla filmzenéjét is. Egy rádióinterjújában most arról beszélt, hogy ismét együtt dolgozik a Godzilla rendezőjével, Gareth Edwardsszal a sorozattól elkülönülő, Rouge One című Star Wars-mozin, amit 2016 decemberében mutatnak be – ismertette a ropeofsilicon.com portál. A Star Wars korábbi két trilógiájának zenéje John Williams szerzeménye volt, az eddigi pályafutása során öt Oscar-díjjal kitüntetett filmzeneszerző most a sorozat folytatásaként készülő Star Wars: VII. rész – Az ébredő Erő című produkció dallamait komponálja.

Az első, önálló cselekményű Star Wars-filmet a sorozat a hetedik és a nyolcadik epizódjának megjelenése között forgalmazzák. A Rouge One Chris Weitz forgatókönyve alapján készül, főszereplője Felicity Jones lesz. A sci-fit idén nyáron forgatják Londonban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top